2777
2789
عنوان

کسی تاحالا کربن تراپی انجام داده

6420 بازدید | 29 پست

خودم سه دوز پیش جلسه اولم بود برا صورتم انجام دادم برا رفع لکه‌های جوش،و کم شدن منافذ 

استرس دارم تاثیر نذاره

برا چه قسمتی از بدنت انجام دادی ؟ چند جلسه و چه تاثیری داشت ؟

تاثیرش مانگاره؟؟؟

خداجونم به خودت قسم اگه من جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

من برای بیکینی می‌خوام برم

کسیو میشناسی برا بیکینی انجام داده باشه راضی باشه؟

خداجونم به خودت قسم اگه من جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسیو میشناسی برا بیکینی انجام داده باشه راضی باشه؟

راستش فقط تو توییتر ی دختری ک کارش پ و ر ن بود تو توییتش توصیه کرد به دخترا جواب میده برین😂

ولی  دختر عمه هام رفتن ولی برای صورت خیلی خوب بود خیلیییی اصلا شفاف و صاف شده قبلا لک و جوش بود

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
خالم برای سیاهی و کبودی زیر چشمش انجام داد. نمیدونم چند جلسه شد. تا وقتی میرفت بهتر شد. اما الان دوب ...

اصلا برا من زیر چشمم انجام نداد ینی خودم نخاستم

راستش فقط تو توییتر ی دختری ک کارش پ و ر ن بود تو توییتش توصیه کرد به دخترا جواب میده برین😂ولی دخت ...

خداروشکر امیدوارم شدم لطفا هر وقت حوصله داشتی ازشون بپرس چند جلسه رفتم بم اطلاع بده ممنون میشم. مطمئنی کربن تراپی بوده؟

راستش فقط تو توییتر ی دختری ک کارش پ و ر ن بود تو توییتش توصیه کرد به دخترا جواب میده برین😂ولی دخت ...

خداروشکر امیدوار شدم 

لطفا اگه میتونی هر وقت حوصله داشتی بپرس چند جلسه رفتن بم اطلاع بده ممنون میشم

خداروشکر امیدوارم شدم لطفا هر وقت حوصله داشتی ازشون بپرس چند جلسه رفتم بم اطلاع بده ممنون میشم. مطمئ ...

حتما میپرسم تو هم حتما رفتی تجربتو تو یه تاپیک بنویس منم تگ کن💖

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
جلسه ای چند ؟ کدوم شهری؟دیگه به غیر از کربن تراپی چی خوبه؟؟؟

۷۰۰

قیمتش تو شهر ما همین حدودای گف از ماه بعد افزایش قیمت داریم

والا نمیدونم استوریاشو دیدم حضوری هم رفتم دیدم کسایی ک پوستشون مشکلات منو داشت حتی با ی جلسه خیلی راضی بودن منم دوس داشتم امتحان کنم

حتما میپرسم تو هم حتما رفتی تجربتو تو یه تاپیک بنویس منم تگ کن💖

باشه عزیزم . فعلا بم گف برا صورت سه جلسه لازمه . تا ببینم چطور میشه بت میگم

۷۰۰قیمتش تو شهر ما همین حدودای گف از ماه بعد افزایش قیمت داریمیاسوجوالا نمیدونم استوریاشو دیدم حضوری ...

چند جلسه بری تاثیراتش مشخص میشه؟؟

مثلا ۳ جلسه بری اوکیه ؟ یا دیگه حداکثر ۵ تا 

شما هر هفته میری یا هر ماه 

چ مراقبت هایی داره