2777
2789
عنوان

بچه ها پولام خیلی الکی خرج میشه

162 بازدید | 24 پست

اصلا یهو میبینم دو تومن سه تومن خرج شده الکی الکی قهوه و عطرو فلانو هیچ چیز درستی این چند سال نخریدم 

یهویی هم نمیتونم طلا بخرم گرون شده خیلی 

الان برنامه ملی گلد نصب کردم ۵۰سوت طلا خریدم شد۳۰۰وخوردی تصمیم گرفتم ازین ب بعد ی قسمتیو بخرم 

میگن معتبرهم هست خیلی دلم میخاد طلا اینا داشته باشمممم🥺 

شما چجور پس انداز میکنین 

من مجردما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا خیلی ولخرج بودم

الان اینقدر خرج نمی کنم از اول ماه ۱و۳۰۰ روی یکی از کارتام هست هنوز ازش کم نشده🤣

دلیلش هم اینه اخیرا حوصله ندارم و بیرون نمیرم زیاد

قبلا هرهفته با دوستام میرفتم بازار و کافه و...

الان هیچی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من قبلا خیلی ولخرج بودمالان اینقدر خرج نمی کنم از اول ماه ۱و۳۰۰ روی یکی از کارتام هست هنوز ازش کم نش ...

منم دارم ۱و۲۰۰الان تو کارتم 

ولی چ فایده میدونم ک خرج میشن باز

خیلی بده

اره امیدوارم بتونم جلو خودمو بگیرم

من این هفته نمیرم خونه مامانم که باخواهرهام عصری پانشم برم بازاچه محله  که وسوسه نشم برم داخل معازه ها وخریدهایالکی که اگه برم میدونم کمش ۵۰۰ میندازم دور 

اصلا خرج الکی کردم دوسه بار الان وجدان درد دارم 

من این هفته نمیرم خونه مامانم که باخواهرهام عصری پانشم برم بازاچه محله که وسوسه نشم برم داخل معازه ...

خیلی خوبه که اینجوری میتونی جلو خودتو بگیری 

من خودم میتونم جلو خودمو بگیرم اگه سعی کنم 

ولی نامزدم نمیتونه وقتی میریم بازار میگمش فعلا نخر نهریم الان 

اون وقتی یچی میبینه خوشش میاد یا میبینه من خوشم اومده سریع کارت میکشه 🥺

بهش میگم بابا نخر الان ما فعلا نیاز داریم ک جمع کنیم واسه فلان چیز 

میدونی مشکلش اینه ک تو بچگیش چیزایی ک میخاست تو دلش میموند واسه همین وقتی میره بازار ولخرجی میکنه من حرص میخورم سر این اخلاقش 

با وقتی پول زیاد میاد تو کارتش میگم بذار توی کارت جدا میگه باشه ولی یادش میره یا اهمیت نمیده یهو میبینیم خرج شدن و هیچکاری نکردیم 

نمیدونم چیکار کنم دیگه اعصابم خورد میشه

خیلی خوبه که اینجوری میتونی جلو خودتو بگیری من خودم میتونم جلو خودمو بگیرم اگه سعی کنم ولی نامزدم نم ...

شما باید یک چیز با ارزش  مثل خونه یاماشین بخرید قسطی تا مجبور بشید پولاتونو بدید به قسطای اکنجا وهدر ندید 

شما باید یک چیز با ارزش مثل خونه یاماشین بخرید قسطی تا مجبور بشید پولاتونو بدید به قسطای اکنجا وهدر ...

اتفاقا کلی هم قسط داره 

نزدیک ب ۸میلیون ماهی فقط میده قسط