2789
عنوان

مدیرساخنمان

404 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من به اجبار مدیر ساختمون شدم کسی قبول نکرد الانم دومیلیون از خودم دادم جهت تعمیر کسی پرداخت نمیکنه کلا بجز شارژ سخت پرداخت میکنن یه راهی بگید از مدیر بودن فرار کنم مثلا بگم فراموشی گرغگفتم یادم میره قبوض رو بپردازم  میشه یه راهی بگید خسته شدم

دیگه اون موقع که جوگیر شدی گول اسم مدیر رو خوردی باید فکر اینجاش هم میکردی... از جیب نده تا وقتی پرداخت نکردن تعمیر انجام نده بذار خودشون صداشون در بیاد بگو پرداخت انجام نشده دیگه خودشون میدونن

امضا ندارم اثر انگشت زدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه اون موقع که جوگیر شدی گول اسم مدیر رو خوردی باید فکر اینجاش هم میکردی... از جیب نده تا وقتی پرد ...

نه بخدا   اصلا کسی قبول نمی‌کرد من فداکاری کردم درواقع

نه بخدا اصلا کسی قبول نمی‌کرد من فداکاری کردم درواقع

خب دیگه بیشتر از این سادگی و فداکاری نکن.. تا وقتی پول ندادن چرا تعمیر انجام میدی و از جیب میدی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
خب دیگه بیشتر از این سادگی و فداکاری نکن.. تا وقتی پول ندادن چرا تعمیر انجام میدی و از جیب میدی

آخه انجام ندم پشت بوم آب کولراشون جمع میشه سقف آخر خراب میشه ما خودمون اخریم

واقعابعضیا خیلی رومخ هستن بهشون بگو اگه واقعا می‌خواین مدیر باشم یه صندوق درست میکنم علاوه بر هزینه های جاری ساختمون باید حداقل سیصد تومن  اضافه تر بدین تا وقتی بجایی خراب میشه به دردسر نیوفتیم اگرم راضی نیستین من ازاین ماه هیچ مسیولیتی قبول نمیکنم خودتون میدونین و ساختمون فقط خودت برو کولرارو سر بزن اب نده که سقفتون آب بده 

من ۶ سال مدیر ساختمون بودم از خودت پول نذار همه باید اول هر ماه یه مبلغ ثابت برای شارژ ساختنون بذارن از اون شارژ پول نظافت و برق راه پله ها پرداخت کنی و مقداری هم ذخیره باشه برای تعمیرات اضطراری اگر نیاز به تعمیرات اساسی بود باز تقسیم کن از هر واحد بگیر جن که شد خرج کن اخر هر ماه هم یه بیلان کاری بده اول مبلغ شارژ جمع شده و هزینه های انجام شده و مبلغ باقی مانده در صندق شارژ ساختمان بنویس و روی تابلو بزن یعنی همه همسایه در جریان مخارج و پس انداز باشن تا فردا پشتت حرفی نباشه اگر پول پرددخت نمیکنن سریع شورای حل اختلاف شکایت کن گوشمالیشون میدن ازشون میگیرن 

تو  واتساپ گروه بزن  و  اول سعی کن دو تومنت رو  پس بگیری

تو گروه شماره کارت بزار و بگو هم  سهمشون رو واریز کنن و عکسش رو بزارن  داخل گروه

شاید اینجوری به هوای هم و تو رودربایسی  تمام هزینه ها رو پرداخت کنن

ساختمان ما که اینجوریه من بارها با خرجهای الکی  مخالف بودم ولی دیدم همه عکس رسید  گذاشتن منم پرداخت کردم تا آبروم نره

بعد که حساب کتابت کردی بگو فلان روز بیایین پارکینگ  ،برای تعیین  مدیر  جدید ، من  باید سفر برم و نمیتونم رسیدگی کنم 

واقعابعضیا خیلی رومخ هستن بهشون بگو اگه واقعا می‌خواین مدیر باشم یه صندوق درست میکنم علاوه بر هزینه ...

نمیدونن که مدیر ساختمون داره از پول و وقتش میزاره فک میکنن وظیفشه تازه یکی دوتاشون شارژو یادشون میره باید مرتب بگم