2777
2789
عنوان

عصب کشی دانشکده دندان پزشکی

183 بازدید | 18 پست

کسی رفته؟واسه بیماریتان امام خمینی نوبن گرفتم خوبه؟

دوتا عصب کشی دارم مطب دکتر خیلی گرون در میاد الانم نمیتونم ۱۵ ۱۶ تومن بدم به دوتا دندونم ۲تارو مر کردم شد ۵تومن اون دوتای دیگه میخوام بزم اینجا میگن ارزون تره

اره؟کسی تجربه داشته؟از کارشون میدونم خوبن ولی قیمتش میخواستم بدونم چقدره و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجو انجام میده دیگه

خودتی و شانست

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

دانشجو انجام میده دیگهخودتی و شانست

بابا قیمتش میگم کاراشون اتفاقا خوبه خیلی با حوصله انجام میدن دانشجوهای خوبیم هستن اون روز رفتن دندون مزشکی خانمه انقدر با دستیارش حرف زد اصلا حواسش نبود خیلی بد برش داد زبونم میخوره بهش درد میگیره تیز شده قسمتی ک پر کرده

یعنی مواد بد میزنن؟

کیفیت مواد رو نمیدونم ولی خب دانشجو داره یاد میگیره احتمال هرچیزی هست

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

منم دندونام خرابه ولی با این هزینه ها جرئت نمیکنم برم دندونپزشکی، دیگ اخرش میشکنه

اگه بیمه تامین راشته باشی پرکردنی.  جرم گیری اینا رایگان تو خود بیمارستانای تامین اجتماعی رایگانه 

اونجا هم گویا استریل نمیکنن وسایل رو🤦🏻‍♀️

ای بابا چی بگن دیگه الان هزینه های دندون مزشکی واقعا بالاعه هر عصب کشی با روکش در گیاد ۱۵ ۱۶ تومن هر دندون پر کردن و روکشی ۱۰ ۱۲ تومن هزینه ها بالاعه:(

اگه بیمه تامین راشته باشی پرکردنی. جرم گیری اینا رایگان تو خود بیمارستانای تامین اجتماعی رایگانه

عزیزم من بیمه تامین دارم ولی دندونم از پرکردنه خالی گذشته بایدعصب کشی هم بشه شمامیدونی عصب کشی دندون و پرکردنش توبیمارستان امام خمینی چقدرمیشه هزینش؟؟ اگرمیدونی تقریبا چقدره بگوخداخیرت بده خیلی دارم اذیت میشم شوهرم بیکاره وگرنه مطب میرفتم

عزیزم من بیمه تامین دارم ولی دندونم از پرکردنه خالی گذشته بایدعصب کشی هم بشه شمامیدونی عصب کشی دندون ...

خودمم نمیدونم تامیک در همین جهت زدم ولی خیلی قیمتش متفاوته نسبت به مطبا طبیعتا