2777
2789
عنوان

گرگ وحشت

123 بازدید | 8 پست

تو سریال game of thrones گرگ ها خانواده استارک که به صورت کامپیوتری  شبیه سازی شده بودن این گرگ ها حدود 13 هزار سال پیش منقرض شدن و حالا خبر جالب امروز ...

شرکت زیست فناوری  colossal biosciences موفق شده است با استفاده از مهندسی ژنتیک پیشرفته و تحلیل DNA باستانی ، گونه ی منقرض شده گرگ وحشت (Dire Wolf ) را بازافرینی کند.

این تیم علمی با استخراج و تحلیل ژنوم گرگ دایر از نمونه های DNA باستانی ، ژن های ان را ویرایش کرده و سه توله گرگ به نام های رومولوس و رموس را با استفاده از ویرایش های ژنتیکی مشتق شده از یک ژنوم کامل گرگ به طور دقیق توسط شرکت colossal از DNA باستانی یافت شده در فسیل های مربوط به 11500 و 72000 سال پیش بازسازی شده بود ، از انقراض بازگرداندند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارک ها مگه تو گیم آف ترونز نبودن

احتمال میدم منظور من رو متوجه نشدین اون گرگ هایی که تو سریال بودند به صورت کامپیوتری شبیه سازی شده بودن و چند هزار سال پیش منقرض شدن در واقعیت ولی الان یک شرکت تونسته با استفاده از مهندسی ژنتیک جانور منقرض شده رو برگردونه

بخش اول حرفات رو متوجه نشدم که در مورد سریال گفتی

عزیزم شما اگر سریال رو دیده باشی خانواده استارک از 6 تا گرگ مراقبت میکردن اون نوع از گرگ ها در واقعیت 13 هزار سال پیش منقرض شده بودن با کامپیوتر به فیلم اضافشون کردن ولی الان یک شرکت با استفاده از مهندسی ژنتیک تونسته دوباره اونارو به وجود بیاره و این دستاورد خیلی بزرگیه یعنی انسان ها میتونن جانورانی که در گذشته منقرض شدن رو به چرخه طبیعت بر گردونند

عزیزم شما اگر سریال رو دیده باشی خانواده استارک از 6 تا گرگ مراقبت میکردن اون نوع از گرگ ها در واقعی ...

چه جالب

الان سرچ کردم خبرش رو دیدم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود