2777
2789

اگه از قلم انداختم شمالیا کمک کنین

میخوام از رسمای محل هامون بگم

ما یه مراسم خاستگاری داریم اول اول بعد یه خاستگاری دیگه که مادر پدر دوماد لباس عقد عروس و می‌خرن شیک و پیک میبرن براش

بعد میشه بله برون که با خانواده عروسه مادر دوماد چادر میاره برای عروس سرش میزاره

بعد میشه عقد که محضری عقد میکنن که با خانواده دوماده

بعد میشه گوشت خورون یا کباب خورون و نامزدی که معمولا باهم میگیرن دست خانواده دوماد رو میبوسه اینجوریه که معمولا گوشت ساندویچ میکنن شام میدن بعضبام گوشت و برنج میدن

اینا برای نامزدیه که تموم میشه 

جهاز کلا برای خانواده  عروسه جز ۳الی ۴ کالای بزرگ خانواده دوماد مثلا یخچال و تلویزیون و فرش یا لباسشویی

بعدش میشه جهاز برون که با بزن و برقص می‌رن خونه عروس وسایلا رو نشون میدن و کادو میدن با مجمه یا عمون سینی های بزرگ روی سرشون میرقصن 

یه هفته قبل عروسی شب درزیه که تو خونه داماد بیشتر هست 

فامیلا جمع میشن حدودا هفت شب بزن و برقص میکنن

یه مار حنا داریم بیشتر تو محل ها هست ما تو شهر نداریم این مارحنا خونه عروس هست و پذیرایی هم با خودشونع(مار به مازنی میشه مادر)

بعدشم یه حنابندون دیگس که باز با خانواده عروسه اینو مفصل تر میگیرن 

روز قبل عروسی بعضیا غروس و میبرن حموم و بزن برقص میکنن

داماد هم روز عروسی تو خونه مامانش میره حموم بعد پدر مادر و خواهر و برادر لباس تنش میکنن

بعدشم که میشه عروسی و تمامممم🫣

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن-من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود…

همه جاهای ایران عالی ن 😍

ان شالله همه موفق باشن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جون موفق باشی 😍

لطفا برام دعا کنید 🌸

مرسییی 😊🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بعد از عروسی یه جشن دیگه دارید 

حالت پاتختی طور 

اون چیه گلم؟

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

ما یه همسایه شمالی داشتیم واسه قاضی محله بودن فکرکنم گفتن ما رسم داشتبم تا حامله نشم عروسی نمیکرددیم

حامله که شدم عروسی میکردیم اگه تا چندسال حامله نمیسدم میوفاادن به جونمون که نازاست و فلان 

جهازم نگرفتن فقط درحد نیاز که زندگی بگذرونیم بقیشو خودمون تکمیل کردیم

یه همسایه شمالی دیگه داشتیم وای یه عروسی گرفتن عااااالی انقدر خوش گذشت جهازشم ماشالله مثل تبریزیا تکمیللللل با پسر نصف نصف بودن