2777
2789
عنوان

بی احترامی شوهرم

636 بازدید | 13 پست

امشب شوهرم جلوهمه بهم گفت خنگ اونم باعصبانبت چون زور نداشتم قفل در روبازکنم

از بس بهم برخورد و ناراحت شدم تب کردم 

هرروزبهم میگه چندبارتذکردادم بازم الان جلوخونواده اش اینطوربهم گفت

الان دوست ندارم حتی جوابشوبدم 

نمیدونم دیگه باهام حرف هم بزنه جوابشوندم یا فقط سرسنگین باشم

تو جمع توام باید خردش میکردی میفهمید میگفتی راست میگی خنگ نبودم که زن تو نمیشدم

باورتون میشه اصلا توذهنم نیومد چی بگم 😔انگارمادرش هم ازش ناراحت شد چون مادرش خیلی خانم خوبیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورتون میشه اصلا توذهنم نیومد چی بگم 😔انگارمادرش هم ازش ناراحت شد چون مادرش خیلی خانم خوبیه

اینجور ادما رو باید جوابشونو بدی تا از ترس ضایع شدن خودشونم که شده چیزی نگن وگرنه شعور نداره که

🤍🌱
اینجور ادما رو باید جوابشونو بدی تا از ترس ضایع شدن خودشونم که شده چیزی نگن وگرنه شعور نداره که

اولین بارش نیست همیشه سرکوبم کرده منم فقط ازش دلخورمیشم ومیرم توخودم یا میرم توگوشه اتاق گریه میکنم اصلا نمیتونم همون موقع جوابشوبدم ولی خیلی خسته شدم ازحرف ها و رفتارهاش همش تخریبم میکنه😔به نظرتون دیگه جوابشوندم و حرفی باهاش نزنم حساب کاردستش بیاد

اولین بارش نیست همیشه سرکوبم کرده منم فقط ازش دلخورمیشم ومیرم توخودم یا میرم توگوشه اتاق گریه میکنم ...

چون بار اولش نیست یعنی شعورش نمیرسه ، یبار قاطعانه تو خلوت خودتون حرف بزن باهاش ، بگو خیلی از دستت ناراحت میشم منم میتونم جوابتو بدم تا الان نخواستم زیر سوال ببرمت ولی دفعه بعدو دیگه قول نمیدم توهین کنی منم مثل خودت رفتار میکنم 

🤍🌱
چون بار اولش نیست یعنی شعورش نمیرسه ، یبار قاطعانه تو خلوت خودتون حرف بزن باهاش ، بگو خیلی از دستت ن ...

اره همینکارومیکنم ولی الانم اصلا دوست ندارم باهاش حرف بزنم

همینکارومیکنم چون خسته شدم مادوتامون معلمیم مثلا

کم کم دور از جون بین بقیه هم برات حرمتی نمیمونه و هرکس هر جور دلش خواست باهات رفتار میکنه

یه چند روز سر سنگین باش و حالت ناراحت به خودت بگیر 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

ببخشیدا

یهویی اومدیم

اینکه داخل جمع چیزی بهشون نمیگی از فرهنگ وشعور بالاتونه

ولی قرار نیس همیشه این رفتارو داشته باشه

پس وقتی ک باهم تنها هستین باهاش صحبت کنین

و بهشون بفهمونین ک اگه من چیزی بهتون داخل جمع نمیگم

ولی بجاش انتظار دارم ک شما توی تنهایی خودت ب کارو حرف زشتت فک کنی و ب خودت قول بدی ک دیگه این حرفو بهم نزنی

هیچ وقت