2777
2789
عنوان

طلا بخرم فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 30 پست
۱۵تومن شوهرم خبرنداره اصلا

حتما طلا بخر ولی الان خبر توافق خیلی تاثیر داره ک بالابخری با پایین ریسک نکن نصف پولتو فردا یا پس فردا بخر حدودا ۱ گرم 

بقییه پولتو بزار خبر اصلی ک اومد بخر یا پایینتر یا بالاتر

حتما طلا بخر ولی الان خبر توافق خیلی تاثیر داره ک بالابخری با پایین ریسک نکن نصف پولتو فردا یا پس فر ...

چشم ابجی عزیزی 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برای سرمایه میخوای و طولانی مدت ،بخر

ینی النگو نمیشه بخرم 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

سخته یه کمآیینه ای ۳ میلی شاید

وای چقد بدبختی کشیدیم روز ب روز جنسا میرن بالا

اصلا سمت طلای زینتی نرو چون خیلی از پولت حیفه مزد ساخت میشه بجاش یه الیزابت۲ گرمی بخر

ممنون خداخیرت بده راهنماییم کردی ابجی 

اگه برای سرمایه میخوای و طولانی مدت ،بخر

عزیزم من گرمی ۷۹۰۰خرید زدم تا من خریدم یهو ریخت بنظرت ممکنه بالا بره؟اخه بعضیا میگن میاد ۵۱۰۰،پارسالم ۳۷۰۰خرید زدم یهو ریخت اومد ۳۲۰۰،اونموقعم یه عالمه استرس کشیدم امسالم همین شد،بنظرت نگهدارم؟

عزیزم من گرمی ۷۹۰۰خرید زدم تا من خریدم یهو ریخت بنظرت ممکنه بالا بره؟اخه بعضیا میگن میاد ۵۱۰۰،پارسال ...

گلم منم یکی ام مثل خودت،زیاد وارد نیستم ولی طلا رو نگه داری مطمعن باش ضرر نمی کنی

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
وای چقد بدبختی کشیدیم روز ب روز جنسا میرن بالا

حالا برای تو چون پنهونی هست بهتره سکه گرمی بگیری از جای معتبر

من خودم تا به یه تومن میرسه پولم میدم پارسیان

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
حالا برای تو چون پنهونی هست بهتره سکه گرمی بگیری از جای معتبرمن خودم تا به یه تومن میرسه پولم میدم پ ...

با ۱۶تومن پارسیان میدن بهم ینی ب طلافروش بگم سکه پارسیان بدع یا درحد پولم گوشواره ای چیزی بده موندم بخرم یان الان بچه ها گفتن طلاکشیده پایین که 

با ۱۶تومن پارسیان میدن بهم ینی ب طلافروش بگم سکه پارسیان بدع یا درحد پولم گوشواره ای چیزی بده موندم ...

آره چرا ندن اگه طلا فروش آشنا داشته باشی نزدیک دو گرم پارسیان میده بهت

ولی بخوای زینتی یا مصرفی بخری یک و نیم گرم همون بشه