2777
2789

من چهار ساله ازدواج کردم طبقه بالایی خانواده همسرم زندگی میکنیم یه بچه سه ماهه دارم 

شوهرم هر شب می‌ره پایین خونه مادرش و تا موقع خواب پایین میمونه منو بچم تو خونه تنهاییم هزار بار بهش گفتم منم باید به کارام برسم تو هم یه مقدار کمکم کن پخت و پز لباس شستن خونه تمیز کردن و بچه داری دیگه برای من انرژی باقی نمیزاره حداقل توهم یه ساعت دو ساعت پیشش باش که من به کارای شخصیم برسم ولی همش میگه مگه فقط تو بچه داری این همه بچه بزرگ کردن مثل تو نبودن خلاصه درک درستی از این مسائل کمک به همسر نداره

روز عید فطر بهش گفتم پیش بچه بمون من برم یه دوش بگیرم بعد برو پایین برگشت گفت نه باید زود برم اینجور که تو میگی من باید ظهر برم منم خیلی عصبی شدم چیزی نگفتم و نرفتم حموم من میخواستم حموم برم خودم حاضر کنم با هام بریم عید دیدنی ولی اون با اون کارش باعث شد من نرم و تو خونه بمونم حالا از اون روز تا حالا یه کلمه باهام حرف نمیزنه منم محلش نمی‌دم اونم صبح تا شب سر کاره شب که میاد شام میخوره و میره پایین منو بچمم تنها بالاییم حالا فردا میخوام برم خونه مادرم چون واقعا دارم دیونه میشم تک و تنها تو یه خونه با یه بچه واقعا حالم از این مرد بهم میخورم اخلاقش داره افسردم می‌کنه دیگه خسته شدم خانوادش اولویتشن و برای منو بچم ارزشی قائل نیست منم میخوام فردا به داداشم زنگ بزنم بیاد دنبالم دیگه نمیتونم با این مرد زندگی کنم شما باشید جای من چیکار میکنید ؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چلاقه نمیتونه بچه رو با خودش ببره پایین سرگرمش کنه تا به کارات برسی؟

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

بگو بچه ت رو بغل کنه ببره 

تو هم یه دو ساعتی استراحت کنی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

در کل هر شب رفتنش ازار دهنده ست

باید تعادل رو رعایت کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

عزیزم میدونم سخته اما به نظرم قهر کردن و رفتن ب منزل پدر خیلی موثره برعکس گفته بقیه

قهر کن و برو و حتی اگه یه سالم بشه تا نیومده التماس برنگرد

مهم بچه ته ک کنارته باور کن میاد التماس

وای خیلی بده داماد ما ازاینم بدتر بود خواهرم کباب شد تازع ما که برازایمانش بودیم بچش ۷ ماهه کردیم با منو مادرم بدرفتاری کرد مثل سگ هار الهی درد بی درمان بگیرن

خدا زده های کثیف

به خدا بسپرش و ادبش کن ابروش ببر نمیدونم هرراهی میدونی جواب میده گوه خوردن بچه دار شدن حیوون های نجس

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

اقایون‌یا از این طرف غش می کنن

یا اون طرف

برادر من اگر سه روز هم تعطیل باشه 

از طبقه بالا یه سر نمیاد به مادر تنهای من بزنه 

قهر هم نیستا ، خیلی هم پسر خوبیه

کلا مدلش اینجوریه 

با لج و لجبازی زندگی بدتر میشه قبل رفتن بهش پیام بده بگو که اگه میخوای ادامه بدی این بی محلی رو من میرم خونه مامانم ببین چی میگه 

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها .