2789
عنوان

لیزر co2 فرکشنال

4300 بازدید | 6 پست

سلام.

من به تازگی لیزر co2 فرکشنال انجام دادم برای لکه های جوش و فرورفتگی ها که البته خیلی سطحی بودن.دکتر برای زخمام زینک اکساید تجویز کرده و استفاده میکنم.خوبه؟ الان دو روز که میگذره.این زخما کی خوب میشی؟نگرانم و استرس دارم.

لا شریک لک لبیک خیالت راحت❤💏❤

کرم زینک کمی چربه مقدار کم بزن تا جوش نزنی..ولی در مجموع برای سوختگی بعد لیزرها استفاده میشه...کرمهای ترمیم کننده هم در داروخانه ها هست که روزی سه بار بزنی زودتر خوب میکنه زخم بعد فرکشنالو...فرقی نداره

استرس نداشته باش نهایت تا ده روز زخم میشی بعد پوسته ریزی میکنه زخمهات و میریزه..فقط روزی سه بار همون زینک یا ترمیم کننده ایی که داری رو بزن و ضد آفتاب هم روش بزن تا لک نشه در اثر آفتاب..زخم هاتم با ناخن ور نرو باهاش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس نداشته باش نهایت تا ده روز زخم میشی بعد پوسته ریزی میکنه زخمهات و میریزه..فقط روزی سه بار همون ...

مرسی عزیزم ضد آفتاب رو روی زینک اکساید بزنم؟؟؟به من کرم خاضی ندادن فقط همین زینک اکسایده.روغن بایو لویل هم که برای جای زخم هست خریدم ولی نزدم چون پزشکم تجویز نکرده مرددم.

مرسی عزیزم ضد آفتاب رو روی زینک اکساید بزنم؟؟؟به من کرم خاضی ندادن فقط همین زینک اکسایده.روغن بایو ل ...

زینک اگه میزنی ضد آفتاب نمیخواد چون خودش خواصیت ضد آفتاب هم داره ولی احتمال جوش زدن با زینک هم هست چون چربه..مقدار کم بزن ازش...کرم ترمیم کننده دیگه اگه میزدی روش ضد آفتاب میخواست...

زینک اگه میزنی ضد آفتاب نمیخواد چون خودش خواصیت ضد آفتاب هم داره ولی احتمال جوش زدن با زینک هم هست چ ...

مرسی از راهنماییت ممنونم😘