2821
2789
عنوان

اومدی❓️شهید منتظرته✅️

241 بازدید | 19 پست

شهدای شاخص که جای خود دارن..💚

اما شهدایی که اسمشون کمتر به گوشمون خورده، کمی از اونها ندارن..

همه و همه عزیز دلن🩵

"۲۱ فروردین، سالروز شهادت شهید ساعد پاکزاد"

هم خدمتی و رفیق پدرم بودن

لطفا یک صلوات یا یک زیارت عاشورا یا یک سوره مهمونشون کنین🩷

اجر و پاداش کارهای خوبتون با سیدالشهدا💙

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

روحشون شاد انشاا......

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

روح همه ی شهدا شاد

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
بلهههه ایشونم ۲۰ فروردین🥺ممنونم که یاداوری کردید

زنده باشید عزیزم‌، ان شالله که همینطور که اون بزرگواران رو یاد کردین اونها هم در بهشت جاودان خداوند یادتون کنند🌷❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
لحظه‌هاتون در پناه امام زمان💙

مممنونم همچنین شما

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
زنده باشید عزیزم‌، ان شالله که همینطور که اون بزرگواران رو یاد کردین اونها هم در بهشت جاودان خداوند ...

انشاالله شفاعت شامل حال هممون بشه😭 من شمارو همیشه یادمه توی تاپیکهام

ممنونم از لطفتون

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز