2777
2789

من خودم بچه هام 2سال و3ماه فاصلشونه فوق العاده اذیت شدم ولی الان که بزرگ شدن خیلی عالیه باهم دوست وهمبازین

بستگی به توان وحوصله خودت داره اگه کمکی داری بچه اولت بدقلق نیست فاصله کم خوبه درغیر اینصورت واقعا اذیت میشی

منم فكرم درگيرشه. من ٣ تا ميخوام. از يه طرف خسته ام و ميخوام فاصله زياد باشه. از طرف ديگه ميخوام فاص ...

خب من و برادرم یک سال فاصله داریم تو این فکرم مامان من پس چطوری ما رو بزرگ کرد پس من هم می تونم ؟!

عجب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٨ سال فاصله ديگه به چه درد هم ميخورن. 

اتفاقااتفاقا يه بچه هشت ساله كه بهتر ميتونه با يه ني ني بازي كنه أمينيت جاني ني ني هم بيشتر كمك مامانش هم ميتونه باشه بعدم هشت سال مادر وقت داشته باشه بچه اولش يكم تربيت كنه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
چون سنم بالاست میخوام زود بیارم شاید هم پرستار بگیرم 

اها اگه میتونی پرستار بگیری هیچ مشکلی نداره بیار فقط خیلی ب تغذیه ات برس از الان اهن بخور

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
خب من و برادرم یک سال فاصله داریم تو این فکرم مامان من پس چطوری ما رو بزرگ کرد پس من هم می تونم ؟!

تونستنش كه ميتوني فقط سال اول يه كم اذيت ميشي. به جاش دو سالشون بشه راحتي. كلي با هم بازي ميكنن

تونستنش كه ميتوني فقط سال اول يه كم اذيت ميشي. به جاش دو سالشون بشه راحتي. كلي با هم بازي ميكنن

میگم یک سال ه ک شد بیارم یک سال اولش هم پرستار بگیرم ب جاش در آینده ب درد هم می خورند با هم همبازی هستن

عجب