2777
2789
عنوان

بچه هاااا نظرتوننن چیه

158 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها خوبین راستیتش من امشب داشتم با شوهرم چت میکردم تو پیامک ها که وسط پیام ها اینو نوشت برام زهرا جان من از پیام دادن خیلی خوشم نمیاد.کلی میگما.ناراحت نشیا.حضوری می‌بینمت با هم حرف می‌زنیم 

راستیتش اون یه پیام داده بود که بیا خونمون قبل از این پیام منم دیر جوابش رو دادم ونوشتم چشم تو میگی چشم ولی این پیامی که بالا تایپ کردم اول اومد برا من بعد من این پیام چشم رو دادم منظورم این بود که میرم خونشون نه اینکه از این پیام ناراحت نشدم بنظرتون پیامش طبیعیه ؟!

حالا شوهرته یا نامزدین هنوز؟

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقد کردیم

ب سلامتی مبارک باشه

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
شوهر منم از پیام خوشش نمیادالبته عقد و نامزد و اوایل عروسی اینجوری نبودالان ترجیح میده حرف بزنیم تا ...

بنظر شما طبیعیه ؟!

نمیدونم چرا ولی حس کردم منظوری داره