2777
2789
عنوان

همسرم خیلی آروم و مودبه ولی

223 بازدید | 9 پست

دو روز قبل رفتیم مطب دکتر من به همسرم گفتم بیرون منتظر باش تا بیام یه ساعتی طول کشید وقتی اومدم دیدم میگه ماشین روشن نمیشه گفتن چرا مگه میشه یهو ..گغت اره من فقط فلان چیز رو دستکاری کردم که فلان بشه ..خیلب اعصابم خرد شد بعد ماشبن رو با بدبختی با یدک کش برد یه تعمیرگاهی که ادم درستی نبود فقط چون ارزون میگیره الانم دو روز تعمیرکار گوشیش خاموشه و ماشینم اونجا 😥😥😰😰😰😰

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطش و به مودب بودن و اروم بودنش نفهمیدم فکر کنم خودتم نمیدونی چی نوشتی

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

خودشم اصلا ناراحت نیست فقط من حیرونم واقعا کلافه شدم تو دوره پریودی هم هستم اصلا حوصله این رفتاراشو ندارم نمیدونم چکار کنم😔

ربطش و به مودب بودن و اروم بودنش نفهمیدم فکر کنم خودتم نمیدونی چی نوشتی

اینه که با آرامش و ادب کارای غیرمنطقی میکنه و من نمیتونم جوابشو بدم که درست شه کاش وحشی بود ولی کارای غیرمنطقی نمیکرد

بنده خدا بد شانسي اورد شوهرت همین دیگه سرزنش کردنش درست نیست

برا اینکه پول کمتری بده ماشبن رو برده پیشیه تعمیرکار معتاد که فقط گاهی هست الانم خودش اروم خوابیده دلمـمیخواد باهاش دعوا بگیرم ولی جوری رفتار میکنه دلم نیاد

خب

با آرامش اعصاب منو خرد میکنه بعد میگه عزیزم چیره شو تو چرا عصبانی میشی😭😭😭اخه الان بدون ماشین حیرونیم اصلا تعمیرکار نیست گوشیش خاموشه ماشینم اونجا یه وسیله هم از ماشین برده با خودش که درستش کنه ولی خبزی ازش نی

اینه که با آرامش و ادب کارای غیرمنطقی میکنه و من نمیتونم جوابشو بدم که درست شه کاش وحشی بود ولی کارا ...

کار غیر منطقی نکرده بنده خدا شما از نگاه اول فهمیدی تعمیر کاره معتاده خوبه والله کاش همه دل و جرعت شمارو داشت راحت برچسب میزدن به این و اون

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

کار غیر منطقی نکرده بنده خدا شما از نگاه اول فهمیدی تعمیر کاره معتاده خوبه والله کاش همه دل و جرعت ش ...

نه عزیزم ایشون چندبار دیگه ماشین میبردن پیش همین و خودشون گفتن که اعتیاد داره حتی به بدترین چیز شیشه