2777
2789
عنوان

مامان با بابا قهره

154 بازدید | 6 پست

اره مامان با بابا قهره ولی حواسش هست قرصاشو بهش بده، مامان با بابا قهره ولی هرشب چایی رو براش دم میکنه، مامان با بابا قهره ولی هرشب حواسش هست بابا سردش نشه، مامان با بابا قهره ولی هر روز ناهارشو میکشه، مامان با بابا قهره ولی لباساشو اتو میکنه، مامان با بابا قهره ولی حواسش هست بد خواب نشه، مامان با بابا قهره ولی هرشب براش پوفیلا درست میکنه چون دوست داره... 

اره، مامان با بابا قهره ولی هنوز دوستش داره!! 

شاید هم دوستش نداره، ولی حتی تو دعوا هم بدشو نمیخواد... 

مثل مامان باباها قهر کنید💜

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسل قدیم عالی بودن

جدیدا یکی‌ بات قهر میکنه دو‌ساعت بعدش پارتنر جدید میگیره بلاکت میکنه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

من اینطورم اما شوهرم نه 

لعنت به من

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝