2821
2789
عنوان

بیاین یک لحظه

25 بازدید | 6 پست

دوستان نظرتون در مورد اینکه کسی به حرفای پشتش اهمیت نمیده و اصلا براش مهم نیست چیه ؟  کسی که بار زندگیش خودش داره ، هم مستقله ، هم زیباست ، و هم آرزو و اهداف خودش  رو داره ، طرف هم دختره ، و زندگیش بوی خدایی میده و حد و مرز داره نظرتون چیه ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اون دختر منم ولی میدونی توی دانشگاه منو مسخره میکنن ولی برام مهم نیست 😂😂

بخاطر چی مسخرت میکنن

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜
بخاطر چی مسخرت میکنن

نمی‌دونم ، ولی من برام مهم نیست ، قبلا خیلی اذیت میشدم ولی الان اصلا برام مهم نیست  ، میدونی من قبلاً تو زندگیم کسی رو دوست داشتم ولی خب متاسفانه اون فرد با اینکه میدونست رفت با یک دختر دیگه به هر حال من تلاشم رو کردم و دیگه عذاب وجدان ندارم، و رهاش کردم ، امیدوارم کارماش رو ببینه   واقعا 🙃

نمی‌دونم ، ولی من برام مهم نیست ، قبلا خیلی اذیت میشدم ولی الان اصلا برام مهم نیست ، میدونی من قبلا ...

حرفای پست سرت رو تشبیه کن به سگ هایی که وک وک میکنن پشت سر ادم

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜