2777
2789
عنوان

برای کات گونه میشه نیم سیسی زد ایا

107 بازدید | 10 پست

بچها برای کات گونه میشه نیم سیسی بزنم 

ک کامل نچرال و طبیعی باشه 

چون میترسم طبیعی نشه بیشتر بزنم و چشامم کوچولو کنه

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن باباا خیلی کمه اصن معلوم نی

یک سیسی خیلی ضایع و تو چش نی ینی?

برای ترمیم هم یک بزنم😑

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
معلوم نمیشه

جدی?

پوست شل نمیشه اگ بره بعد یه مدت ؟

نه باید ۲۰ روز یبار بری برای ترمیم

چخبره 

یبار میری ترمیم دیگ تموم 🦦

اره کم بزن نچرال در بیاد البته دکترا الان خیلیی مصنوعی ساز شدن یه دکتر خوب پیدا کن

دقیقن از همون میترسم بچها میگن نیم کمه اما اگ شیش ضلعی شم چی😑😁

دقیقن از همون میترسم بچها میگن نیم کمه اما اگ شیش ضلعی شم چی😑😁

نه بنظر من کم نیس باز حالا خودت میدونی با دکتره مشورت کن اون بهتر میدونه

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!

نیم سی سی که اصلا انگار نزدی حداقلش یه سی سی ه من خیلی راضی ام و کاملا طبیعی شده . درضمن فقط یه بار شاید بخواد بری ترمیم . من اصلا ترمیم نرفتم خیلی هم خوب شده طبیعی خشگل شدم