2777
2789

انشالله همه چی بیاد پایین عزیزم خودمحور نباش دور و برمونو ببینیم خیلیا دیگه توان زندگی کردن ندارن ، طلا و دلار بیاد پایین همه چی ارزون میشا به امید خدا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم صبح خریدم هی داره میاد پایین

دلتو بزرگ کن بخاطر چس گرم طلای ما،خوب نیس دعا کنیم بره بالا مبادا که ما ضرر ندیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منم خیلی ناراحتم ۴دلارخریدم گفتم گرون شه خونه وماشین باهاش بخرم ولی اومده پایین خداوکیلی ناراحت نشواسی ولی فکرکن هرچند گرمی خریدی چجوری سودمیکنی وقتی طلابره بالا همه چی گرون میشه پس سوددراینه طلاارزون شه همه چی میادپایین هرچندچیزی بره بالا دیگه به اون صورت پایین نمیاد

بله میشه ...یادمه چند سال پیش کلی از طلا ضرر کردم ...ولی باز ریسک کردم خریدم ...

اها دیدیم۸۲۰۰

مبارکت باشه دور نریختی پولتو بلاخره ارزش پولت حفظ میشه.قبلا که میگی یکبارهم ریزش داشته اون چقدر بود ریزشش؟در این حد بود؟