2777
2789

پسری که 15 ساله دوسش دارم

چون هر بار که اومدم ازش دور شم دوباره سرنوشت ما رو کنار هم قرار داد

فک کنم اون منو دوس نداره، چون اصن بهم محل نمیده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
پسری که 15 ساله دوسش دارمچون هر بار که اومدم ازش دور شم دوباره سرنوشت ما رو کنار هم قرار دادفک کنم ا ...

چقدر تلخ خودش ازحست خبرداره؟

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر تلخ خودش ازحست خبرداره؟

نمیدونم

هر چی میام بحثو باز کنم نمیذاره، تو نطفه خفه میکنه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

من آلزایمر دارم گلم کسی یادم نمیمونه اصولا

همه چی یادم میره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شوخی کردی عزیزم؟

نه بخدا جدی گفتم گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خفیفه؟

اره گلم از فشار روحی روانیه

اره گلم از فشار روحی روانیه

مراقب خودتون باشین شماخیلی خوبید💙هم باادبید هم مهربون واقعا مادر نمونه ای هستین

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

مراقب خودتون باشین شماخیلی خوبید💙هم باادبید هم مهربون واقعا مادر نمونه ای هستین

فدای دل مهربونت بشم 😘😘😘🫂🫂🫂خیلی بامهرو محبتی