2777
2789
عنوان

وام فرزند آوری بیاین یه لحظه

87 بازدید | 21 پست

برام پیامک اومده که اول دیگه ماه برم مدارکم ببرم اما شوهرم میگه نرو خودمون بنیاد مسکن بدهکاریم الکی میری اونجا بری احراز هویت میشم میزنم بدهکار دیگه وام نمی‌دن بهمون.  بنظرتون راسته آخه اگه اینجوریه پس چرا برام پیامک اومده که برم.   

بارداری؟چ جوریه شرایطش چ مدارکی لازمه تورو خدابهم بگو

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وام فرزند اوری کاری به وام مسکن نداره.قسطاشم ۶ ماه تنفس داره. یعنی از ۶ ماه بعد شروع میشه.

بایدباردار باشی.بدن؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

دخترم ۲۲ ماهشه با اینکه خیلی به پولش نیاز داریم سوهرم دنبالش نمیره و هنوز ثبت نام نکردم ، بنظرتون کدوم بانک راحت تر ه و زودتر وامو میدن؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
دخترم ۲۲ ماهشه با اینکه خیلی به پولش نیاز داریم سوهرم دنبالش نمیره و هنوز ثبت نام نکردم ، بنظرتون کد ...

منم بخاطر اینکه شوهرم نمیره دنبال کارا خودم با گوشی انجام دادم بعد ضامن پیدا نشد فروختمش

منم بخاطر اینکه شوهرم نمیره دنبال کارا خودم با گوشی انجام دادم بعد ضامن پیدا نشد فروختمش

ای بابا کدوم بانک بودی؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....