2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که مجردم بچه ندارم من برای ناحیه خصوصی از دستمال استفاده میکردم پوستم حساس شده و واکنش میده اون ناحیه دستمال نخی هم خیلی سخته شستشو و خشک کردن و اینا می‌خوام یه دستمال کاغذی با درصد مواد شیمیایی کم اگر پیدا بشه استفاده کنم

بله داریم 

من برای خشک کردن ناحیه خصوصی ازش استفاده میکنم 

یه بسته ۶۰ تاییه

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

چیه توروخدا به منم بگو خیلی نیاز دارممم

برند دیمورا عزیزم 

دستمال مرطوب خشکه 

اگه اب بزنی بهش به عنوان دستمال مرطوب میتونی ازش استفاده کنی 

بدون ابم که خشکه

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

چرا هرچی سرچ میکنم اصلا اسم برندشو نمیاره ؟

نمیدونم 

به انگلیسی سرچ کن