2777
2789

میخوام ترک تحصیل کنم ک دوست ندارم برم کلاس دهم

حالا هعی میاد میگه میخوام برم سرکار میخوام پول دربیارم برم کارخونه بخرم نمیدونم برم ماشین لوکس بخرم  برم کت شلوار بخرم توی ماشینم فقط بشینم😂🤦🏼‍♀️باهاش خیلی حرف زدم اما قانع نشد بنظرتون چکارکنم؟؟؟؟ باهاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادرت با زبون خوش بهش بگن دیپلم اجباری هست بعدش نمیخوای درس نخون، راضی نشد بزنن دهنش، درس خوندن تا دیپلم باید خط قرمز خانواده باشه، خودم دو تا بچه دارم شعار نمیدم بچه باید از پدر و مادر حساب ببره و روی اصول زندگی کنه

سفت و سخت 

صبح ها مدرسه عصر ها کار

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

تاثیرات اینستاگرام و فضای مجازیه ، بچه ها دوست دارن شبیه ادمهای ثروتنمند بخ نظر بیان خود نمایی کنم ، نزارید ترک تحصیل منع که حداقل دیپلم داشته باشه ، براش ویتو بزار تو یوتوب 

بگو حالا تو این یه ماه رو برو درست رو پاس کن ، تابستون برو کار کن.

بگو پولداری که دیپلم نداشته باشه نداریم چون مسخره‌ات میکنن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اشکال نداره بزارین بره سرکار خودش میفهمه جوگیر شده....

والا من کلاس دهم بودم به این فکر میکردم یه رشته خوب برم اینجا امریکا و اسپانیا نیس که فقط بخای علاقتو بدون درس دنبال کنی سمت شغل اشپزیم حتا بخای بری یه مدرک دانشگاه ازت میخان این چارتا فیلم اندروتیت ایلان ماسکو...دیده جوگرفتتش یادش رفته اینجا ایرانه

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!

خب بگو می خوای چی کار کنی پول در آری ....اگه شغل و حرفه خاصی مد نظرش هست و‌پولساز هست کمکش کنید یاد بگیره و پیشرفت کنه از سن کم .اگه هم فقط داره داخل رویا سیر می کنه بهش بفهمونید که با خیال‌بافی کسی پولدار نمیشه .داستان اون مرد رو براش تعریف کنید که یکم روغن داشت و خیال بافی کرد و‌بعد با پا زد زیر شیشه روغن و شکست .و داستان های کوتاهی که خیال بافی رو نفی می کنه (بگردین گوگل هست )

پدر و مادرت با زبون خوش بهش بگن دیپلم اجباری هست بعدش نمیخوای درس نخون، راضی نشد بزنن دهنش، درس خوند ...

خوب مامانم هعی بهش میگه بیا برو درستو بخون اماااا این🥲

تازه بابام اولش دعوا کرده اما بعدش خسته شد دیگ راضی شد درس نخونه