2777
2789

لیاقت نداری

تو این سه روز هر وعده خونه اونا بودی لیاقتت همون محله گدا گشنس من و باش بخاطر کی اومدم غذا درست کنم

ریدم تو اون ماشین قراضت

ریدم تو همه چیزت

مهم نیس برام فک نکن مهمی اینارو میگم دارم میرم خونه مامانم همه جوره بی لیاقتی تو ثابت کردی بهم ممنونم

ماشینشو نمیدونم داره چیکار میکنه صندلیشو باز کرده الان سه چهار روزه صبحونه ناهار شام خونه مامانشه منم خونه تنهام

الانم از سرکار تموم شده زنگ زده میخوای بیام دنبالت بریم خونه مامانم ماشین کاراش نصفه مونده توام بیا 

منم از صبح بخاطر اون دارم غذا میزارم 

خب که چی مثلا ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت شخصیت و غرورش رو خورد نکنمشکلتون بالاخره حل میشه ولی هیچوقت فراموش نمیکنه

مهم نیس برام چطور اون من و نادیده میگیره میره خونه مامانش

خب که چی مثلا ! 

خب چرا همش پیش مامانشه باهم بحثتونه؟ 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

دعوامیشه چرا منطقی نمیری باهاش اونجا ببینی چخبره چ میکنه باهاش صحبت کن 

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

مهم نیس برام چطور اون من و نادیده میگیره میره خونه مامانش

خب راجع به این باهاش بحث کن ببین چرا اینجوری میکنه

با این حرفا بحث بینتون بیشتر میشه فقط

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
خب با زبون خوش بهش بگید اینجوری پیام دادن خوب نیس مثلا بگو عزیزم غذا درست کردم بیا با هم بخوریم بعد ...

خودش دوست داره اونجا باشه انگار نه انگار زنش تنهاس بخاطر خانوادش تو روم وایمیسته در حالی که از من انتظار داره هفته ای یبار خانوادمو ببینم

خب که چی مثلا ! 

نه این پیامو نده بهش ولی برگرد بگو من دارم میرم خونه مامانم اینا غذا درست کردم رو دستم میمونه توام کارات تموم شد خواستی بیای خونه خودمون غذا بخوری بیا دنبالم عجیبه هنوز یادنگرفتی زنتو تنها خونه نزاری بعد این همه زحمت برای غذا درست کردن