2777
2789
عنوان

ندا خانووم

156 بازدید | 28 پست

سلام عشق قشنگی هایم حالت چطوره،خوبی نفس؟💜

خیلی دلم برات تنگ شده بود🧡💛💚💙💜🤍منو یادت میاد؟!همون مزاحمه همیشگیتم😅

راستی سال نو رو بهت تبریک میگم نفس طلا💎

برات 12 ماه موفقیت

52 هفته خنده

365 روز خوشی

8760 ساعت شادی

525600 دقیقه خوش اقبالی

و 31536000 ثانیه خوشبختی آرزو می کنم♥️🧡💛💚💙💜🤍

@neda__banoo

بازم اومدم با دردسرام،بخدا نمی دونم چی بگم بهت بهترینم فقط میتونم بگم تا دنیا دنیاست شرمندتم🥺این همه لطفی رو که تو بهم کردی رو الان خواهر به خواهرش نمیکنه فقط میتونم بهت بگم دمت گرم دختر با معرفت♥️💚💛🧡 

میشه بازم بهم لطف کنی هر وقت که وقت داشتی بزاری باهات مشورت کنم؟بخدا دیگه روم نمیشد حتی همین الانشم نمیدونم چطوری دوباره دارم بهت پیام میدم فقط میتونم بگم من رو ببخش مهربونم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به به سلام بروی ماهت امیدوارم بهترین ها انتظارت رو بکشه توی این سال و توی تک تک لحظات زندگیت عزیزکم ❤️

ممنونم که یادم کردی 😍😍😍😍

من هر موقع تورو میبینم کلی ذوق میکنم پس لطفا هر از گاهی سراغم رو بگیر و منو فراموش نکن 🥰💋

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
به به سلام بروی ماهت امیدوارم بهترین ها انتظارت رو بکشه توی این سال و توی تک تک لحظات زندگیت عزیزکم ...

تو بهترینی💚 تو مهربون ترینی💙 تو عشقی 💜اصلا نمی تونم توصیفت کنم فقط بدون خیلی بیشتر از خیلی دوست دارم قشنگم♥️

جون دلم، بگو ببینم چه خبر ،خوب و خوش هستید؟!

جونت سلامت عشق من.

خیلی ممنونم از لطفت آخه تو چرا اینقدر مهربونی مگه میشه اصلا بخدا که فرشته ی زمینی که میگن فقط خودتی همین و بس♥️

راستش خواستم اگه میشه بازم بهم لطف کنی و راجب دو نفر بهم بگی راجب خودشون و شخصیتشون جفتشونم آقان

یکیشون متولد ۱۲ شهریور ماهه و یکیشون متولد ۱۲ آبان.

بازم یه عالمه ازت ممنونم عشق من🌹♥️💙💜💚💛🧡🤍

تو بهترینی💚 تو مهربون ترینی💙 تو عشقی 💜اصلا نمی تونم توصیفت کنم فقط بدون خیلی بیشتر از خیلی دوست د ...

قربون دل نازکت برم ❤️ خودت خبر نداری ولی منم خیلی دوستت دارم 💋

جونت سلامت عشق من.خیلی ممنونم از لطفت آخه تو چرا اینقدر مهربونی مگه میشه اصلا بخدا که فرشته ی زمینی ...

وآی خدا ممنونم چرا اینقدر قشنگ حرف میزنی و اشک آدم رو در میاری 😄🥲

راستش خواستم اگه میشه بازم بهم لطف کنی و راجب دو نفر بهم بگی راجب خودشون و شخصیتشون جفتشونم آقانیکیش ...

خوب عزیزکم، اگر موضوع در باره ی ارتباطشون با خودت یا هر شخص دیگه ای هست لطف کن تاریخ تولد اونم بگو ، تولدت فکر میکنم اواخر مرداد بودی اما روز دقیقش یادم نیست، اگر هم بطور کلی درباره ی شخصیت هاشون میخوای بدونی بگو.

من ازت ممنونم که منو قابل میدونی و ازم سوال هاتو میپرسی ❤️

خوب عزیزکم، اگر موضوع در باره ی ارتباطشون با خودت یا هر شخص دیگه ای هست لطف کن تاریخ تولد اونم بگو ، ...

اینجوری نگو عشق من بخدا بیشتر شرمندت میشم من تا دنیا دنیاست مدیون مهربونی و لطفی که در حقم میکنی هستم بهترینم♥️

خوب عزیزکم، اگر موضوع در باره ی ارتباطشون با خودت یا هر شخص دیگه ای هست لطف کن تاریخ تولد اونم بگو ، ...

قشنگ ترینم  لطفا هر وقت که تونستی این لطف رو به من بکن راجب خودشون و شخصیتشون بهم بگو، بازم ازت یه عالمه م♥️م🤍ن💚و💙ن🧡م پرنسس