2777
2789
عنوان

بیاین از سم بازی های دوران

265 بازدید | 18 پست

نامزدی هامون بگیم و بخندیم دورهم 😂

اول خودم تعریف میکنم

وای یادم نمیره روزی یبار اس ام اس عاشقونه از این کتابیا هستا واسش میفرستادم

یا مثلا عکس دست تو دست میگرفتم 

چه استوریایی سمی داشتم من

واقعا چرا من اینکارا رو میکردم🤣🤣🤣

یبار دوست مامانم بهم گفت تو بودی که میگفتی عمرا شوهر کنم 😂 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی میخواستیم بخوریم

مثلا بستنی

از مال اون یکی یه کم میخوردیم که "خوشمزه بشه"

بعد میخوردیمش😐

بعد این که همسر من وقتی نامزد بودیم هم شغل داشت هم ارشد قبول شده بود،بعد دانشگاشو می پیچوند و کلا نمیرفت.کلا یادمه خیلی کم میرفت.وقتایی هم که سرکار نبود باز دانشگاه نمیرفت که پیش هم باشیم.بعد مامان من انقد شاکی بود.

میومد تذکر میداد که برو دانشگاه خودتو بدبخت نکن.

بعد من میچسبیدم بهش که نره.واقعا میچسبیدما😐بعد صدامم بچگونه میکردم که نخیر مامان،.... نمیخواد بره دانشگاه خوشگلشو تنها بذاره.

قیافه مامانم:🤢🤢🤢🤢

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

من چند وقت نامزدم هر وقت میخواد بغلم کنه اینا چندشم میشه پرتش میکنم اون ور 😂😂😂و میگم من مذهبی ام هااااا خوشم نمیاد نزدیکم نشو در حالی ک فقط چندشم میشه از این کارا

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

هرچیزی میخواستیم بخوریممثلا بستنیاز مال اون یکی یه کم میخوردیم که "خوشمزه بشه"بعد میخوردیمش😐بعد این ...

وای نههههههههه وای نهههههه باورم نمیشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣دختر الان پشیمون نیستی از این حرکات خب اخه چرا صداتو بچگونه میکردی دیگه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس