2777
2789
عنوان

تبخال چشمی و زخم قرنیه

73 بازدید | 7 پست

یچه ها من دچارشم و دارم اسیکلوویر میخورم هر ۱۲ساعت دوتا

هرکی تجربه ای اطلاعاتی چیزی داره دریغ نکنین 

بخدا خسته شدم هشت ماهه دو هفته یکبار میرم تهران۸۰۰کیلومتر فاصله داریم تو سرما بچه کوچیک رو با خودم اواره کردم اینمدت

حالم بده فقط از خدا میخام یا خوب بشه یا کور بشم

توروخدا کسی چیزی میدونه کمکم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه این حرف چیه میزنی دختر خوب. در چه حدی هست.؟ یعنی مرتب عود میکنه؟ خب دکتر چشم پزشک دیگه سراغ نداری بری. بعدم سیستم ایمنی بدنت ضعیفه. اینجوری شدی. مراقب باش توروخدا به بچت انتقال ندی. یا روبالشی و این ها عوض کن

آخه این حرف چیه میزنی دختر خوب. در چه حدی هست.؟ یعنی مرتب عود میکنه؟ خب دکتر چشم پزشک دیگه سراغ ندار ...

هشت ماهه اصلا بهبود نداشته من ی جراحی چشم کردم این شد از عوارضش

تبخال من داخل قرنیه است قابل انتقال هست ولی خیلی رعایت میکنم بخدا سر همین موضوع وسواس شدید گرفتم

هشت ماهه دو هفته یبار ۸۰۰کیلومتر میرم تهران 

چندین دکتررررررر عوض کردم از پروفسور هاش بگیر تا....

اصلا این هشت ماه خوب نشده ک نشده

از خدا میخوام راحتم کنه حتی نمیتونم رو ب رو نگاه کنم بالا نگا کنم همیشه چشمم بسته اس همیشه درد،پامو از خونه بیرون میذارم تا حد کور شدن میرم

هشت ماهه اصلا بهبود نداشته من ی جراحی چشم کردم این شد از عوارضشتبخال من داخل قرنیه است قابل انتقال ه ...

عزیزم خب عینک آفتابی بگذار شما سیستم ایمنی بدنت ضعیفه که اینجوری هستی. ببین یه خانم دکتر هست دکتر محمد پور معصومه. بهش دکتر گوجه کبابی میگن. دکترا داره. برو داخل پیجش بهش پیام بده البت روزهای تعطیل و اینها پیامش نده  حساسه. ان شا الله اگه جزو تحقیقاتش باشه میگه آزمایش بده. زینک و منیزیوم و کلسیوم و آهن صد درصد محدودیت میکنه. لبنیات محدود میشی. چون تبخال و بدتر میکنه