2777
2789

من همیشه رمزشو داشتم و خوشحال بودم از این بابت؛ولی یه بار که حموم و گوشیش کنار دستم تو برق بود چون اپله میاد رو صفحه دیدم که خواهرش میگه ۵۰۰ میدی به بابا اینا و کنجکاو شدم رفتم دیدم همون روز صبح اد شده بود یه کاناله ناجور ولی چیزی باز نکرده بود؛ دیدم خودش مثله گربه اومده بالاسرم و یه دعوای حسابی هم شد ولی از مهر تا حالا من در تلاش بودم رمزشو فقط بدونم مثله قبل یک بار که چایی اووردم از پشت دیدم زد و فهمید ک۶ من فهمیدم و منم کتمان کردم و گفتم مگه چشمم لیزره؛حالا الان حموم بود اونو امتحان کردم دیدم عوص کرده خیلی بهم برخورد.و توهمم .اینم بگم تو این مدت هروقت گوشیشو خواستم بهم داده و دستم بوده مخصوصا هروقت که گوشبم تو برق بوده مثله همین صبح  جای من بودین چی کار میکردین؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودش اصلا سره گوشیم نمیاد فقط بعضی وقتها میگه بیا کانالاتو باهم ببینیم 

ازش بپرس بگو تو گوشیت چی هست ک رمزشو نمیدی

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه