2777
2789
عنوان

یازدهم مثبت شد دوازدهمی عزیز

245 بازدید | 28 پست

اون عزیزایی که کاری نداشتن و درگیر حاشیه پراکنی نبودن دمشون گرم حقشونه ان شاءلله بهترین رتبه رو بیارن اما اون عزیزی که با اولیاهاشون علیه ما پشت کنکوریای بدبخت و دست تنها میدان گرفته بودن دستشون و هس مدرک الکی جمع میکردن و انگ اشغال جن.سی میزدن بهمون عزیزم توهم به هردلیلی ممکنه پشت کنکور بمونی ،ما خیلی قوی بودیم شکستیم و بلند شدیم بارها ،چ گریه هایی نکردم ۳۶۵ روز فرصت داشتی بدون هیچ دغدغه ای نخوندی ،تازه اون پدر مادر بیگناهم نمیدونن تو اتاق داری چیکار میکنی بعد الان تو چنلای تلگرام داری میخندی پشت کنکوریا بخاطر لطف ما یازدهم مثبت شد ؟نه عزیزممم نه💔 به حق این روزایی که گریه کردم شمارو به خدا واگذار میکنم ،ی سال پشت موندم ،پارسال پدرم مریض شدن نرفتم سر جلسه اما این ی سال اندازه ادم ۳۰ ساله درد کشیدمم میفهمی ؟؟ 

تو داری نون زحمت پشت کنکوری رو میخوری ،دیگ لطفا تو زندگیتون از جمع و اتحاد جدا نشید ،من خیلی حرف شنیدممم خیلییی اما فقط به خدا میسپارمتون ،امیدوارم شما این درد رو نکشید اگر بخاطر شمایی که مخالف عطف و مثبت شدن بودید (دردتون این بود پشت کنکوری باید امتحان بده )نه اون عزیز دوازدهمی که سرش تو لاک خودش بود بهمون کمک میکردید یازدهم مثبت میشد الان وضعمون این نبود 

مافیاها کتاباشونو فروختن و تموم شد و الان دارن میگن تلاشامون نتیجه داد، کدوم تلاش؟ کی همراهی کرد مارو ؟😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نه گل برای همه مثبت شد درصد هم مشخص نشده ممکنه ۵۰ /۵۰ بشه

یعنی چی الان؟یعنی اگه تراز بهتری بده یازدهم نده دوازدهم اعمال میشه؟

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

به عنوان دوازده‌می الان ابله مرغون گرفتم و دارم زجررر میکشم بعضی اوقات میگم فک کن اون همه تلاش زیر خاک دفع شه دوباره روزی از نو بخونم به خاطر این حجم از درد بنابراین کسی که پشت کنکوریه لزوما تنبل و درس نخون نبوده ولی درکت می‌کنم من کلا نظرم این بود اگه قراره تصمیمی گرفته شه کاش از اول بگن مثلا از اول مهر که تکلیف همه روشن باشه نه ۲۰ روز مونده به کنکور ♥️ ایشالا موفق باشی دعا کن منم حالم خوب شه 😭

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

آره دقیقا 🥲الان پشت کنکوری ها امتحان ندارت دیگه؟

سلام عزیزم خوبی 

نه باید ایجاد سابقه کنیم ولی تاثیر نداره مثلا ۱۰۰ هزار رو میکنه ۹۵هزار 

زیر ۲۵ هزار تاثیر نداره جزئیات نیومده بیرون هنوز

بعضی دوازدهمیا امسال خیلیییی عقده ای بودناوایل که میگفتن به پشت کنکوریا فرصت ترمیم نمی دن خوشحالی م ...

اینجا میدون جنگه هرکس فکر هدف خودشه چرا دوازده‌می باید  ناراحت شه ؟؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی