2777
2789
عنوان

بیاید شرایطمو‌بگم ببینید اگر جای من بودید طلاق میگرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 99 پست
نه من عروس دوماه بودم بهم خیانت کرد با دختر خاله اشولی رفته رفته بهتر شد ،خودش بد دل شکاک بود ،الان ...

وای دقیقا همه ی اینا منم… شوهرم خیلی خیلی بهم خدمت میکنه کل جلسات مشاورشو میره قسم میخوره دیگه خبری نیس دار و ندارشو میده به من ولی خب دلم صاف نمیشه 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
بخدا میدونم تهش از حسادته اینجا نتونستم خیلی باز‌گنم گفتم فکر دیگه میکنن راجبم ولی بخدا چهرم خیلی خو ...

بخدا من از این می‌سوزم این مردابی که خیانت میکنن زن خودشون خوشگله ،بخدا تعریف از خود نیست منم مثل شما چهل سالمه بیبی فیلم هستم ولی فک کنم اینا به شانس ربط داره

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ میری سربار خواهرت که زخم زبون بزنه؟ این زخم زیون رو کسب میزنه که جیب خال بری روسرش.... والاشرایتت ...

ببین بزار اینارم بهت بگم شوهرم بعد طلاق ماشینمو عوض کرد هزینش چندبار اون قبلیه کل این چند میلیارد طلا هم تو این دوسال بعد خیانت برام خرید واسه ثابت کردن خودش کل جلسات مشاورشو میره و واقعا خیلی زیاد بهم خدمت میکنه و هرسری میگه تمام سال هایی که قدرتو ندوستم جبران میکنم اطرافیانم میگن تو یه بلیط ازش داری و با هر کسی ازدواج کنی اینقدر بهت محبت نمیکنه 

بخدا من از این می‌سوزم این مردابی که خیانت میکنن زن خودشون خوشگله ،بخدا تعریف از خود نیست منم مثل شم ...

من راجبه خیانت خیلی تحقیق کردم خیانت هیچ ربطی به رابطه و ظاهر نداره یه مرد میتونه عاشق زنش باشه و اونو بپرسته ولی خیانتم بکنه 

وای دقیقا همه ی اینا منم… شوهرم خیلی خیلی بهم خدمت میکنه کل جلسات مشاورشو میره قسم میخوره دیگه خبری ...

من یه خانمی بود سرکتاب وفال نخود میگیره ،اون گفت نه قبلنا خیانت میکرد ولی الان نه ،منم نمی‌دونم باور کنم یا نه،وای عزیزم بهت پیشنهاد میکنم اون فیلمی که گفتم وببینی این بلاهایی که سرمون میاد نتیجه افکار خودمونه ،من خودم تازه دو روزه پیداش کردم.

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

بخدا میدونم تهش از حسادته اینجا نتونستم خیلی باز‌گنم گفتم فکر دیگه میکنن راجبم ولی بخدا چهرم خیلی خو ...

اهمیت نده کارخودتو کن عادی میشه... بگو میره بازن های مردم بشینم چیکار... والا اینا خودشون شوهرشوت یه غلطی کنه زبون درمیارن اندازه قد و بالاشون... زندگی خودته به کسی چه.. اجازه دخالت دادی چون تقصیر خودته.. والا هیچکی دلسوز کسی نیس هرکی فکرخودشه هزاربار اینو تجربه کردم

من راجبه خیانت خیلی تحقیق کردم خیانت هیچ ربطی به رابطه و ظاهر نداره یه مرد میتونه عاشق زنش باشه و او ...

ولی نه همه مردان🥺

ذات کثیفی دارن ،خودشونم اعتماد به سقف دارن چجوری😤

عزیزم کسی که خیانت کنه هیچوقت درست نمیشه هر چقدر هم به غلط کردن بیفته،از این آدم هم بچه دار نشو یکی دیگرو وارد زندگی که معلوم نیست آخرش چی میشه نکن،چه دوست داشتنیه که همش در حال خیانته،من باشم یک لحظه هم نمیمونم و جدا میشم.

من یه خانمی بود سرکتاب وفال نخود میگیره ،اون گفت نه قبلنا خیانت میکرد ولی الان نه ،منم نمی‌دونم باور ...

واقعیت من چند سال اول زندگیم اصلا به اینکه شوهرم بهم خیانت کنه فکر نمیکردم ولی خب شد

ببین بزار اینارم بهت بگم شوهرم بعد طلاق ماشینمو عوض کرد هزینش چندبار اون قبلیه کل این چند میلیارد طل ...

فعلا تامیتونی طلا و غیره جمع کن خدای نکرده غلطی کرد زبونت تیز باشه اموالی داشته باشی.. 

عزیزم کسی که خیانت کنه هیچوقت درست نمیشه هر چقدر هم به غلط کردن بیفته،از این آدم هم بچه دار نشو یکی ...

اینا برای گذشته بوده بعد خیانت خیلی سختی کشید جلسات مشاوره هم میره برای درمان ولی خب من میخوام بازم امتحانش کنم 

واقعیت من چند سال اول زندگیم اصلا به اینکه شوهرم بهم خیانت کنه فکر نمیکردم ولی خب شد

حیف،😞سعی کن عاقلانه تصمیم بگیری ،من خودم به شخصه پشیمونم موندم و سوختم ،شماهم قشنگ فکراتو بکن ،از خدا می‌خوام ارامشو به زندگیت برگردونه

اهمیت نده کارخودتو کن عادی میشه... بگو میره بازن های مردم بشینم چیکار... والا اینا خودشون شوهرشوت یه ...

امتحانش میکنم که اگر قرار بر رفتن دیگه توش شکی نباشه اینجوری کسی جلودارم نیس

حیف،😞سعی کن عاقلانه تصمیم بگیری ،من خودم به شخصه پشیمونم موندم و سوختم ،شماهم قشنگ فکراتو بکن ،از خ ...

دعا کن جداشم بمونم تا ابد عذاب میکشم 

اینا برای گذشته بوده بعد خیانت خیلی سختی کشید جلسات مشاوره هم میره برای درمان ولی خب من میخوام بازم ...

به نظرم امتحانش نکن بعدش خودت عذاب میکشی،اگه خیانت بکنه خدا دستشو برات رو میکنه مطمئن باش.