دوستان لطفا خواهرانه و عاقلانه راهنماییم کنید
بچه ها لطفا برای زخم و زبون و تیکه نیاید من واقعا شرایطم جوری نیست که برای بحث و جدال تاپیک بزنم اگرم فکر میکنید برای پز دادن و نشون دادن خودم تاپیک زدم خب تاپیک و ترک کنید چون واقعا کسی منو نمیشناسه که بخوام خودنمایی کنم
سی سالم هست ظاهرم خوبه در حد متوسط رو به بالا قد و هیکلمم متوسط سنمم به قیافم میخوره حالا گاهی افراد فکر میکنن یکم بیشتر
از خودم خونه و ماشین و نزدیک چند میلیارد طلا دارم لیسانس دارم ولی تا حالا باهاش کار نکردم چون با شوهرم مغازه داریم و با هم کار میکنیم ولی اگر جدا بشم باید برم دنبال کار چون نمیتونم تنهایی مغازه رو اداره کنم( لطفا نپرسید چه مغازه ای)
دلیل طلاقمم اینکه از اول زندگیمون(۲۲ سالگی ازدواج کردم) متوجه خیانتهای شوهرم میشدم منتها مطمین نبودم فقط در حد شک بود تا اینکه دو سال پیش با یکی از همسایه هامون دوست شد و کامل متوجه شدم شوهرم خیلی التماس کرد که ترکش نکنم با جلسات مشاوره ای که رفتیم قرار شد یکبار بهش فرصت بدم بقیه مسایلش واقعا مشگلی نداره خیلی دوسم داره و میتونم بگم منو روسرش نگه میداره ولی خب اینم بگم مشگل باروری دارع و بچه دار نمیشه منم واقعا با ضربه ای که ازش خوردم نمیخوام سختی آی وی اف و اینارو تحمل کنم چون واقعا دلم بهش گرم نشده که بخوام براش بچه ای بیارم ولی خب از طلاق و تنهایی بعدش خیلی میترسم اینکه نتونم ازدواج کنم اینکه حسرت همین مرد رو بکشم اینکه حسرت مادر شدن به دلم بمونه باز با همه اینا دارم باهاش زندگی میکنم ولی از اول عیده خیلی بهش شک دارم رفتاراهای مشکوکش شروع شده واسه اطمینان میخوام امتحانش کنم با یکی از دوستام منتها خودم خط و گوشی جور کنم و فقط اون بره مغازه شماره بده و بیاد بیرون ( یه فرد مورد اعتماد دارم) خیلی میترسم از نتیجشو اینکه طلاق بگیرم شما جای من بودید چی کار میکردید؟؟
ببخشید خیلی طولانی شد