2777
2789

دوستان لطفا خواهرانه و عاقلانه راهنماییم کنید 

بچه ها لطفا برای زخم و زبون و تیکه نیاید من واقعا شرایطم جوری نیست که برای بحث و جدال تاپیک بزنم اگرم فکر میکنید برای پز دادن و نشون دادن خودم تاپیک زدم خب تاپیک و ترک کنید چون واقعا کسی منو نمیشناسه که بخوام خودنمایی کنم 

سی سالم هست ظاهرم خوبه در حد متوسط رو به بالا قد و هیکلمم متوسط سنمم به قیافم میخوره حالا گاهی افراد فکر میکنن یکم بیشتر 

از خودم خونه و ماشین و نزدیک چند میلیارد طلا دارم لیسانس دارم ولی تا حالا باهاش کار نکردم چون با شوهرم مغازه داریم و با هم کار میکنیم ولی اگر جدا بشم باید برم دنبال کار چون نمیتونم تنهایی مغازه رو اداره کنم( لطفا نپرسید چه مغازه ای) 

دلیل طلاقمم اینکه از اول زندگیمون(۲۲ سالگی ازدواج کردم) متوجه خیانتهای شوهرم میشدم منتها مطمین نبودم فقط در حد شک بود تا اینکه دو سال پیش با یکی از همسایه هامون دوست شد و کامل متوجه شدم شوهرم خیلی التماس کرد که ترکش نکنم با جلسات مشاوره ای که رفتیم قرار شد یکبار بهش فرصت بدم بقیه مسایلش واقعا مشگلی نداره خیلی دوسم داره و میتونم بگم منو رو‌سرش نگه میداره ولی خب اینم بگم مشگل باروری دارع و بچه دار نمیشه منم واقعا با ضربه ای که ازش خوردم نمیخوام سختی آی وی اف و اینارو تحمل کنم چون واقعا دلم بهش گرم نشده که بخوام براش بچه ای بیارم ولی خب از طلاق و تنهایی بعدش خیلی میترسم اینکه نتونم ازدواج کنم اینکه حسرت همین مرد رو بکشم اینکه حسرت مادر شدن به دلم بمونه باز با همه اینا دارم باهاش زندگی میکنم ولی از اول عیده خیلی بهش شک دارم رفتاراهای مشکوکش شروع شده واسه اطمینان میخوام امتحانش کنم با یکی از دوستام منتها خودم خط و گوشی جور کنم و فقط اون بره مغازه شماره بده و بیاد بیرون ( یه فرد مورد اعتماد دارم) خیلی میترسم از نتیجشو اینکه طلاق بگیرم شما جای من بودید چی کار میکردید؟؟ 

ببخشید خیلی طولانی شد 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت اشتباهه در چ حد دوست بوده س کس داشته و اینکه فک نمیکنم طلاق راه مناسبی باشه چون خوبیش به بدیش م ...

اگر الانم داره خیانت میکنه چی؟؟ من تا الان به اینی که شما گفتید فکر کردم ولی خب اگر خیانت کنه س ک س هم میکنه متاسفانه چون متوجه میشم 

منم قبلا مث تو بودم از طلاق اتفاقای بعدش میترسیدم ولی وقتی تحملت تموم بشه قدرت پیدا میکنی و میری برا جدایی امیدوارم منظورم گرفته باشی بعدم اگه واقعا دوستتون داشت خیانت نمیکرد

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

اگه دوست داشت و تو رو رو سرش نگه میداشت بهت خیانت نمیکرد !!! الکی خودتو گول نزن و‌از این ادم خودتو ن ...

مشاورم این نظرو داره که منو خیلی دوست داره بخاطر اختلالاتی و تربیت غلطش این کارو میکنه گفت زمان میبره تا درست بشه شایدم درست نشه 

اگر الانم داره خیانت میکنه چی؟؟ من تا الان به اینی که شما گفتید فکر کردم ولی خب اگر خیانت کنه س ک س ...

از کجا متوجه میشی س داره؟

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

طلاق چرا فک میکنی نتونی اگ خودتو بشناسی و ازخودت درک کاملی داشته باشی توی یه صحراهم میتونی زندگی کنی

ممکنه هیچوقت ازدواج نکنم هیچوقت مادر نشم؟؟؟ فقط از همین میترسم 

مشاورم این نظرو داره که منو خیلی دوست داره بخاطر اختلالاتی و تربیت غلطش این کارو میکنه گفت زمان میبر ...

هیچکس درست نمیشه چند سال از عمرتو میخوا هدر بدی تا بفهمی هیچ کس تغییر نمیکنه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

منم قبلا مث تو بودم از طلاق اتفاقای بعدش میترسیدم ولی وقتی تحملت تموم بشه قدرت پیدا میکنی و میری برا ...

ببین الان اصلا دوست داشتنش مهم نیس من فقط نمیخوام با یه آدم خیانتکار ازدواج کنم ولی خب نمیدونم چرا نمیتونم طلاق بگیرم 

مشاورم این نظرو داره که منو خیلی دوست داره بخاطر اختلالاتی و تربیت غلطش این کارو میکنه گفت زمان میبر ...

مشاورام دیوونه شدن !!!!! ی ادم وقتی عاشق یکی باشه چشمش جز اون کس دیگه ای رو نمیبینه که خیانت کنه !!! خیانت هیچ ربطی به تربیت نداره توی ذات ادماس

هیچ کس نمیتونه جای شما نظر بده با چند خط دونستن از زندگیتون حرف یک عمر زندگیه از مشاور حاذق کمک بگیرید من با قسمت امتحان کردن جدا مخالفم اگه به هر دلیلی نتونید جدا شین و آقا سر بلند بیرون نیان عذابتون بیشتر میشه و نفر سومی هم از نزدیکان تون رازتون رو میفهمن و این درد مضاعفی میشه