2777
2789

نمیتونم بگم اره صد درصد تااخر عمر خونه دار نمیشید ولی میتونم بگم راه سختی رو دارید

بسنج ببین طرفت می ارزه یا نه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ای تورم که روزانه قیمت ها بالا میره خونه خریدن یه رویا شده یا یه پدر پولدار نیازه یا خود پسر باید پولدار باشه اجاره خونه ها هم سر به فلک زده 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

گناه داریم واقعا..ما هم خونه داریم ولی چ فایده جوونیمون رفت

اره بعدا حقوق ی کارگر معمولی ۱۴_۱۵ بیشتر نیس اخه قسط بره خرج خونه بره خرج دکتر و دوا بره هیچ نمیمونه همش همون هفته اول میره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

اگه شرط ازدواجت خونه خریدن باشه شاید حالا حالاها باید صبر کنی ولی اگه بتونی یکم شرایط ازدواحتونو اسونتر بگیرین و پس اندازو وام ازدواجتونو مثلا طلا بخرین یا یه زمین بخرین یا یه خونه ی کوچیک البته جای مناسب  بخرین یا مثلا عروسی جمعو جور بگیرین یا از خونواده ها کمک بگیرین یا فعلا خونه رهن کنین ازدواج کنید خدا هم برکت بده انشالله بموقش خونه ی مناسبتونو میتونین   بخرین