2777
2789

دعا میکنم یه شوهر خوبی گیرت بیاد که باهاش آرامش داشته باشی 

آمین 🌕 ☺️ 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

نپیتونی ذهنتو برری به سمتی که به اون چیز فکر نکنه باید ذهنتو ببری سمت چیز دیگه ای یکی از قدرت های ذه ...

باشه عزیزم ممنونم دعام کن عزیزم 

بزودی یکی از اون بهتر قسمتم شه میدونموخدا حتما ی بهترشو میخاددبهم بده من ب حکمتش ایمان دارم ولی طاقتم کمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم ممنونم دعام کن عزیزم بزودی یکی از اون بهتر قسمتم شه میدونموخدا حتما ی بهترشو میخاددبهم بد ...

بعضی وقتا خدا یه چیزایی تو خلوت از بنده اش میبینه که شما نمیتونی ببینی پس برنامه میچینه که تموم بشه 

به حکمتش شک نکن 

اون سدی که با غم و ناراحتی و... ایجاد کردی از وسط رودخونه بردار تا رودخونه جاری بشه و خدا بتونه کارشو درست انجام بده 

امیدوارم فردا روزی مثل من به غلط کردن نیفتی😂😂منم یادش بخیر چقدرررر نذر و نیاز کردم اشک ریختم قسم د ...

چی تصور می‌کردی چی شد ؟ 

منم دلم شوهر خوب میخاد حس میکنم اگر یکی رو دوست داشته باشم و دوستم داشته باشه  آدم خوشحال تریم و بیشتر آرامش دارم 

وای جدی میگید😭 من نمیتونگ رها کنم بسکه سر این خاستگاره فک کردم همه چی تمومههههه دریغ از اینک حتی ۱ ...

عجله نکن خاهر ولی میخاهی دعا کنی بگوو 

هرچی خیره هرچی  صلاحه پیشش بیاد 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
چی میخواستی دقیقا ؟ سنی کاری مالی ظاهری چی میپسندی ؟

اره همین شغل خوب 

سنشم عالی بود

ظاهر و تیپشم ب دلم نشست کلن اصلا من ۱ درصد فک نمیکروم نشه میگفتم این جواب دعاها و سوره احزابمع

عزیزم وایستادی تو خونه که خواستگار سنتی بیاد بپسندت یانه؟

مگه کالایی؟

قشنگ برو و اجتماع خودت با کیس های خوب اشنا شو زرنگ باش خودت مخ بزن قشنگ باسیاست دوست شو دوستی رو به ازدواج تبدیل کن 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A