2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه من همیشه بالاشهر زندگی کردم نمیخوام پز بدمااا ولی خانواده خودم این ور هستن و منم ده ساله ازدواج ...

اولش خیلی سخته اما به خودت بگو در عوض  خونه خودمه  تلاش کن ان شاالله  جور بشه بالا شهر بخری 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

صد در صد مورد دومی.

اخه من همیشه بالاشهر زندگی کردم نمیخوام پز بدمااا ولی خانواده خودم این ور هستن و منم ده ساله ازدواج کردم و این طرفا مستاجر بودم ولی خیلی دیگه فشار میاد با این حال برام خیلی هم سخته از بالا برم پایین

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
اولش خیلی سخته اما به خودت بگو در عوض خونه خودمه تلاش کن ان شاالله جور بشه بالا شهر بخری

مرسی عزیزم واقعا بین دو راهی موندم. همش فکر میکنم اطرافیان چی میگن 

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
مرسی عزیزم واقعا بین دو راهی موندم. همش فکر میکنم اطرافیان چی میگن

میخواستم اینو بگم تو پیامم اما گفتم حساسش نکنم .

بیشترین اذیت حرف اطرافیانه اما اگر تصمیم گرفتی بری پایین قوی ظاهر شو نه بیفت تو گرداب کل کل کردن باشون نه مهم جلوه بده حرفاشونو .

بگو من در زمان مناسب تصمیم مناسب زندگیمو میگیرم . 

فعلا تصمیمم اینه آینده هم معلوم نیست .

میخواستم اینو بگم تو پیامم اما گفتم حساسش نکنم .بیشترین اذیت حرف اطرافیانه اما اگر تصمیم گرفتی بری پ ...

مرسی عزیزم انشالله که خیره

قطعا رفتنمون به پایین باعث میشه دست و بالمون باز شه چون اینطوری هر سال باید فکر دادن کلی پول به صاحبخونه باشیم و از خودمون میزنیم

اخه من همیشه بالاشهر زندگی کردم نمیخوام پز بدمااا ولی خانواده خودم این ور هستن و منم ده ساله ازدواج ...

اولش یکم سخته بعدش عادت می‌کنی به اون محله جدید. بعدشم میگی پایین شهر نیست. هر سال باید هی روی رهن و اجاره بزاری. اما همون خونه رو بگیر بشو صاحب خونه اون اجاره هم به جای اینکه بدی مردم می‌ره تو جیب خودت. 

مرسی عزیزم انشالله که خیرهقطعا رفتنمون به پایین باعث میشه دست و بالمون باز شه چون اینطوری هر سال بای ...

دقیقا 

روزهای پر از خوشبختی رو براتون آرزومندم