2777
2789

شوهرم بازسازی خونمونو تموم کرده تقریبا تموم شده فقط کاغذ دیواریش مونده 

۱۰ ماهه عقدیم رابطم با شوهرم خیلی خوبه از همه نظر اوکیه 

اما مادرم... بشدت رو مخه اصلا دیگه نمیتونم تحملش کنم با خودشم درگیره تماما انرژی منفی میگم فقط سرکار باشم نرم خونه مدام فاز منفی الانم گفتم شوهرم شب میاد خونه رفته تو قیافه😶😐

همکارم یه زن سن سال داره تازه دخترشو شوهر داده با چنان آب تاب تعریف میکنه تک دخترو داره فقط حسودیم میشه چطور هوای دخترشو داره 

تنها راه رفتن زودتر از این خونس دعا کنین قبل شهریور ماه برم

بدون عروسی برو. سرفرصت عروسی میگیرین. خیلی هارو میشناسم یعد عقد زنذگی مشترک رو شروع کردن و در حال تدارک عروسین 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوقت میگه عقده ...داشت دیرش بود بره مادرا اینحوری فقط سرکوب میکنند من یه خواستگار داشتم ۴سال پام بود ...

برا اکثر مادرا مرغ همسایه غازه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!