2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته بیایین

75 بازدید | 14 پست

هیچکی نیس تو زندگیم هوامو داشته باشه  از یه وقتی هم از چشم همه افتادم همه باهام دشمن شدن مریض روحی شدم..دعا نویس هم گفت ازدواج نمیکنی مگر اینکه طلسم بشکنه ...دعا هم داد ولی هنوز ۵ سال گذشته مجردم 

جز بابام هیچکی باهام خوب نیس ولی همونم نسبت به قبل بد شده قبلا می‌پرستید منو..همه دوسم داشتن ...حس خودکشی دارم ولی میترسم 

یکی هم باهامون فامیل شدن از روزی ک وارد زندگیمون شد اینطوری شدم اینکاره هم هستن 

بنظرتون چیکار کنم خوب شم ؟روان پزشک رفتم بدتر شدم 

چند سالته

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳

یعنی ۱۸ سالگی دعا برای ازدواج گرفتی چقد زود 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

قبلا مشکلی باهاشون داشتی؟

من مشکلی ندارم با هیچکس ولی بابام چرا رفت با همه دشمنی کرد یعنی کسی نمونده بابای من باهاش دشمن نشه روانیه 

و آخرش بدی هاش نمیدونم چرا سر من اومد 

هیچ مشکلی نداشتم باهمه مهربون بودم و هستم هنوزمولی اینو حس میکنم همه بدون اینکه ازم بدی ببین بد شدن

چی بگم.پیش خدا عزیز باشی.یه جا شنیدم میگه تو باغچه ات رو زیبا کن.پروانه خودش میاد.یا کلا همه چیز به ذهن خودمون برمیگرده.اینا به کنار.با هر کی مثل خودش.ولی در کل عزیزم به خاطر آرامش خودت هم که شده.تو خوب باش🥰