2777
2789
عنوان

قهوه خور ها بیاین لطفا

96 بازدید | 14 پست

من از وقتی که شروع کردم به رژیم گرفتن میخورم 

میگفتن تاثیر داره 

البته با قهوه خالی لاغر نشدم کالری شکاری کردم فستینگ گرفنم در کنارش روزی یکی دوبار هم قهوه خوردم 

الان لاغر شدم ولی دیگه به قهوه عادت کردم 

بعد همش دوروریام میگن نخور عوراض دارع 

میگن نازایی میاره و کلی چیزای دیگه 

ولی گوگل کردم اونقدرا هم خطر ناک نیست 

حالا جدی دیدن کسی به خاطر قهوه مریض بشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چرت و پرتا رو گوش نکن روزی دو سه تا ضرر نداره اینجوری باشه خارجی ها دائم دارن قهوه می خورن باید کلا مریض باشن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

منم یه مدت بد عادت کرده بودم 

کمش کن یه هو قطعش نکن سردرد میگیری....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مریضی که نهاز عوارضش حالم بد بودتپش قلب شب بیداری اضطراب شبیه پنیکاونقدر پاکسازی کردم تا از بدنم بره ...

شاید روی بدن شما خیلی تاثیر گذاشته 

من تو اینترنت خوندم قهوه خیلی بخواد جلوی خواب رو بگیره 40دقیقه س