2777
2789

حدود ۴ سال و نیمه عقدم مشکلات زیادی داشتیم‌تو عقد شوهرمم گرمه دیگه بدتر کلافه ام از استرس رابطه هم خسته شدم 

الان یه کم پول داریم میتونیم در حد یه جشن شیرینی خوری بگیریم 

جشن که میگم اینجوریه که بعد از ظهر یا تایم بعد از شام عروسی میگیریم به صرف شیرینی و شربت 

فامیلای نزدیک هم بعد از تموم شدن عروسی میان خونه به صرف شام 

ولی اگه ۶ یا ۷ ماهه دیگه صبر کنیم میتونیم عروسی به صرف شام بگیریم بنظرتون صبر کنم تا ۸ ماهه دیگه یا الان عروسی بگیریم؟؟ اینم بگم ۸ ماهه دیگه هم قطعی نیست که پول بیشتری گیرمون بیاد شاید تو کار به مشکل بخوریم و پول جور نشه 

یه چند تایی هم جشن اینطوری داشتن 

اصن جشن نگیرید بابا برید خونتون

۴ سال و نیم عقد چیه اخه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عقدتون طولانی شد خیلی اگه ۸ ماه دیگه هم قطعی نیست ی جشن خودمونی بگیرید برید سر زندگیتون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگیر الان به نظرم واسه یه شام میخوای 7 ماه صبر کنی اونم ایا بشه ایا نشه تازه مردم میان شامم میخورن کلی ام پشتتون حرف بزنن غذاش فلان بود کم بود خوب نبود ول کن برو سر زندگیت حالا شام ندید

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

همین الان جشن کوچیک بگیر و برو عقد طولانی خوب نیست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

برو سر خونه زندگیت

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

الان بگیر

چندماه دیگه همه جی گرون میشه نمیتونی چیزی بگیری 

بعصیا طرف ما اون شام رو هم نمیدن حتی به نزدیکا

همون تالار چند ساعت

بعد از تالار عروس کشون دارن میب گرن عروس رو میذارن خونه خودش

بعد تموم

حتی میتونی جشن هم نگیری. لباس کرایه‌کن یه کلیپ بگیر و عکس تو باغ و آتلیه. بعد هم برین ماه عسل

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من جاي هر كسي باشم عروسي نميگرفتم 

كلن خوشم نمياد همون مراسم عقد كافيه 

تعداد رو خيلي خيلي كم كن ب همونا شام بده

ديگه كسي رو واسه شربت دعوت نكن والا كسي نمياد براي شربت و شيريني پول كادو هم بده همونقدر ك برا شما ظلمه برا اون طرفم هست 

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم