2777
2789

سلام بچها لطفا راهنماییم کنید نامزدم از همه نظر خوبه فقط یه اخلاقی که داره وقتی عصبیه بهم بی احترامی میکنه نمیدونم اینجور وقتا چطور باهاش برخورد کنم چی بگم که پشیمون بشه از رفتارش اگر برم سمتش پررو تز میشه بیشتر قهز میکنه اگر نرم میگه بهانت بود واسه قهر نمیدونم چطور برخورد کنم راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بد دهنی نمیکنه اما آدم جرئت نمیکنه ام باهاش حرف بزنه انقد تند میشه

میدونم چی‌میگی من واقعا نمیدونم چیکار کنم چون همدیگرو خیلی دوست داریم فقط گاهی این مدلی میشه

رابطه بر اساس احترام و اعتماد هست و شما احترام بینتون ندارید، این رابطه خیلی ناقصه گلم

من اصلا بهش بی احترامی نمیکنم یا بی اعتماد نیستیم وقتی خیلی عصبی میشه واقعا نمیفهمه چی‌میگه بعد پشیمون‌میشه از رفتارش من دوس ندارم این مدلی باشه نمیدونم چیکارکنم

نمی‌دونم به خیلی چیزا بستگی داره

ولی مثلا تو یه دوره کوتاه میتونی سکوت کنی بغلش کنی بگی باشه باشه حق با توعع تا آروم شه بعد تو فاصله بین دو تا دعوا ی بار با خنده یه بار با ناراحتی یه بار خنثی یه بار تو حالت ناز کردن بهش گوشزد کنی که فلان شد بسیار شد اونو گفتی دلم شکست اونو گفتی خندم گرفت اله بله

نمی‌دونم به خیلی چیزا بستگی دارهولی مثلا تو یه دوره کوتاه میتونی سکوت کنی بغلش کنی بگی باشه باشه حق ...

همه اینارو امتحان کردم حس میکنم مشکل از خودمه چون گاهی که بهم بی احترامی میکنه یه حرفی میزنه دلم میشکنه بعد یه روز یا چتد ساعت دلم طاقت نمیاره میرم سمتش زنگش میزنم حس میکنم این کارم باعث شده که فکر میکنه میتونه بازم این کارو کنه یا اصلا سمتم نیاد تا وقتی خودم نرم

خب از سمت ایشون به شما بی احترامی میشه، رابطه درستی نیست به نظر من

نمیدونم شاید چون از نظرای دیگه مشکلی نداریم باهم فقط همین رفتارش منو میرنجونه چون پن اصلا اهل این نیستم که بی احترامی کنم حتی تو بدترین شرایطم ولی اون این کارو میکنه بعضی وقتا و منم نادیدش میگیرم چون میگم اگر این اخلاق بدو داره ده تا اخلاق خوب داره

نمیدونم شاید چون از نظرای دیگه مشکلی نداریم باهم فقط همین رفتارش منو میرنجونه چون پن اصلا اهل این نی ...

احترام یه شوخی نیست جزو واجبات یه رابطه است. صد تا صفت خوب هم داشته باشه، این صفت بد رو توجیه نمیکنه و باید برای شما غیر قابل قبول باشه گلم

خب پس برو سر پلن بی تو بیشتر بی احترامی کن🦦

این کارو هم کردم گفتم هرجور حرف زدی همونجوری باهات حرف میزنم و واقعا این کارو کردم بدتر دعواموم شد من بیشتر دنبال اینم که دعوا بخوابه نه بدتر یشه کلا دختریم که اهل قهر کردن نیستم نهایت چند ساعت ناراحتم بعد اوکی میشم ولی اون قهر میکنه خیلی هم پر توقع که من نازشو بخرم میگه تقصیر تو هست گ عصبی میشم تو یه کاری میکنی ک من انقد عصبی بشم 

خب از سمت ایشون به شما بی احترامی میشه، رابطه درستی نیست به نظر من

اره ولی من اگر اخلاق بدشو میبینم خوبی هاش هم‌میبینم بعدم همدیگرو خیلی دوست داریم خیلی زیاد با کلی سختی رسیدیم بهم نمیتونم ازش جدا بشم نمیدونم چ رفتاری داشته باشم که جرات نکنه بی احترامی کنه