2777
2789
عنوان

راهکار دفع چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ممنونم بابت پست هایی که گذاشتید یک دنیا ممنونم خیلی لطف کردین حرم حضرت رضا نائب الزیارة شما هست ...

انجام وظیفه بود ، خوش به سعادت شما و خوش به سعادت بنده که از طرف انسان‌های شایسته و دل پاک مورد این عنایت قرار گرفتم شاکر خداوند و ممنون شما هستم ایشالا به سلامتی و دل خوش بهره ببرید  

انجام وظیفه بود ، خوش به سعادت شما و خوش به سعادت بنده که از طرف انسان‌های شایسته و دل پاک مورد این ...

سپاسگزارم از لطف بی‌کران و محبت دلنشین‌تون. این بزرگواری شماست که چنین فضای گرم و صمیمی را ایجاد کردید. من هم به سهم خود از خداوند متعال همیشه سلامت، سعادت و شادکامی را برای شما آرزو دارم. ان‌شاالله همواره در پناه الطاف الهی و با دل‌های پرامید و شاد زندگی کنید.

دعا کنید لیاقت پیدا کنم شهید گمنام بشم

سپاسگزارم از لطف بی‌کران و محبت دلنشین‌تون. این بزرگواری شماست که چنین فضای گرم و صمیمی را ایجاد کرد ...

نمیدونم چی بگم فقط میتونم بگم که امید همونجاست که میبینم انسان‌های به این شایستگی با این همه درک رو داریم در کنار خودمون و با وجودشون دنیا جای قشنگتری میشه  

سبز باشید