2777
2789
عنوان

راهکار دفع چشم زخم

134 بازدید | 22 پست

شما هم اعتقاد دارین؟

میشه بگید چیکار میکنید که چشم نمیخورید

راه حلش چیه؟

منه پسر چهره مردونه خوبی دارم متاسفانه یا خوشبختانه  و هیکلیمو قد بلند که معظل شده برام و هر جا بخوام برم حتی یه شونه به موهام نمیتونم بزنم که قیافم خوب بشه و چشم بزنن یعنی تصمیم گرفتم همه جا دربو داغون برم

چیکار میشه کرد کلا کسی نگاهم نکنه یا حداقل انقد چشم نزنه مارو؟

دعا کنید لیاقت پیدا کنم شهید گمنام بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به تنها چيزي كه توي دنيا اعتقاد دارم همينه

هر بار دلشوره دارم كمي پول ميزارم توي يه صندوقي كه جمع ميشه ميدم مادرم ميده جاهايي كه ميشناسه

اسپند و عود هم دود ميكنم

اين كارها به آدم آرامش ميده و با انرژي حاصل از اين آرامش درون، اون انرژي منفي دفع يا ضعيف ميشه 

ناس و فلقوهمیکنه اونایی که چشم زخم دارن وقتی از خونه رفتن بر قرانو بتز کن 50تا آیه بخون

خیلی ممنونم

سوره ناس و فلق بخونم کافیه یا رو کاغذ هم همراهم باشه؟

من به تنها چيزي كه توي دنيا اعتقاد دارم همينههر بار دلشوره دارم كمي پول ميزارم توي يه صندوقي كه جمع ...

خیلی ممنونم

انجام میدم

چهار قل همراهت باشه داداش

وان یکاد بخون دورت فوت کن

اسپند و نمک توی پارچه سبز کوچیک بریز 

مامانا بلدن معمولا میدوزن دورشو 

میشه قد یه مربع ۲ در ۲ نهایت

تو جیبت باشه 

صبح میشه این شب :)

چهار قل همراهت باشه داداشوان یکاد بخون دورت فوت کناسپند و نمک توی پارچه سبز کوچیک بریز مامانا بلدن م ...

خیلی ممنونم محبت کردین