2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه داره خز میشه... هرکی یه گوشی دستش میگیره و از زار و زندکیش عکس و فیلم میزاره. انگار وسط میدون شهر زندکی کنی. سر همه توی زندگیته.... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

دیگه داره خز میشه... هرکی یه گوشی دستش میگیره و از زار و زندکیش عکس و فیلم میزاره. انگار وسط میدون ش ...

خز بودنشو کار ندارم می‌خوام ببینم ارزش داره یا نه و چقد پول درمیاد ازش 

عزیزم تجربه داشتی و پرسیدی ازشون ؟آخه ۵۰میلیونم‌ واسه یدونه استوری خیلی زیاده هاااا

دوستم که کسب و کار جدیدی داشت پرسیده بود...

اتفاقا کف قیمت هست

شما فکر کن به سایت خودم که بلاگری هم نیست پیشنهادات تبلیغ میشه و حاضرن برای یک هفته 100 میلیون بدن ...بازدید سایت من 21 هزار نفر هست 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

دوستم که کسب و کار جدیدی داشت پرسیده بود...اتفاقا کف قیمت هستشما فکر کن به سایت خودم که بلاگری هم نی ...

کاش برای منم بشه 

من الان ۴کا فالوور دارم و بازدید از پیجم تو این ماه ۱۰۰کا بوده دوتا پست هم گذاشتم ۳۰کا بازدید داره

فالوورهام هرروز زیادمیشن (۴ماهه پیج پابلیک زدم) 

حالا من گفتم اگه خواستم تبلیغ بگیرم هر استوری ۲میلیون کافیه🤦😂

کاش برای منم بشه من الان ۴کا فالوور دارم و بازدید از پیجم تو این ماه ۱۰۰کا بوده دوتا پست هم گذاشتم ۳ ...

از کسب و کارهای نوپا، به نظرم 2 تومن بگیرین...مخصوصا خانمها که کاری میزنن و دوست دارند دیده بشه و امیدشون به همینه...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...