2777
2789
عنوان

روز شرف شمس

61 بازدید | 2 پست

روز ۱۹ فروردین از ۱۱ صبح تا ۱۱ شب شمس الشموس است و خورشید به گونه ای در آسمان قرار دارد و میگویند دعاها استجابت می شود و حاجتها بر آورده می شود.

باید سوره شمس را بخوانی و آخر هر آیه بگویی:

((یا شمس الشموس و یا انیس النفوس ادرکنی))

حتما بخوانید و اول برای ظهور امام زمان (عج) بعد حاجات خودتون و عزیزنتون و بعد برای ما هم دعا کنید.

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی 

سوره 91 قرآن کریم: الشمس

تعداد آیه: 15

جزء : 30

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا ﴿۱﴾

سوگند به خورشيد و تابندگى‏ اش (۱)

وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا ﴿۲﴾

سوگند به ماه چون پى [خورشيد] رود (۲)

وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا ﴿۳﴾

سوگند به روز چون [زمين را] روشن گرداند (۳)

وَاللَّيْلِ إِذَا يَغْشَاهَا ﴿۴﴾

سوگند به شب چو پرده بر آن پوشد (۴)

وَالسَّمَاءِ وَمَا بَنَاهَا ﴿۵﴾

سوگند به آسمان و آن كس كه آن را برافراشت (۵)

وَالْأَرْضِ وَمَا طَحَاهَا ﴿۶﴾

سوگند به زمين و آن كس كه آن را گسترد (۶)

وَنَفْسٍ وَمَا سَوَّاهَا ﴿۷﴾

سوگند به نفس و آن كس كه آن را درست كرد (۷)

فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا ﴿۸﴾

سپس پليدكارى و پرهيزگارى‏ اش را به آن الهام كرد (۸)

قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَكَّاهَا ﴿۹﴾

كه هر كس آن را پاك گردانيد قطعا رستگار شد (۹)

وَقَدْ خَابَ مَنْ دَسَّاهَا ﴿۱۰﴾

و هر كه آلوده‏ اش ساخت قطعا درباخت (۱۰)

كَذَّبَتْ ثَمُودُ بِطَغْوَاهَا ﴿۱۱﴾

[قوم] ثمود به سبب طغيان خود به تكذيب پرداختند (۱۱)

إِذِ انْبَعَثَ أَشْقَاهَا ﴿۱۲﴾

آنگاه كه شقى‏ ترينشان بر[پا] خاست (۱۲)

فَقَالَ لَهُمْ رَسُولُ اللَّهِ نَاقَةَ اللَّهِ وَسُقْيَاهَا ﴿۱۳﴾

پس فرستاده خدا به آنان گفت زنهار ماده‏ شتر خدا و [نوبت] آب‏خوردنش را [حرمت نهيد] (۱۳)

فَكَذَّبُوهُ فَعَقَرُوهَا فَدَمْدَمَ عَلَيْهِمْ رَبُّهُمْ بِذَنْبِهِمْ فَسَوَّاهَا ﴿۱۴﴾

و[لى] دروغزنش خواندند و آن [ماده‏ شتر] را پى كردند و پروردگارشان به [سزاى] گناهشان بر سرشان عذاب آورد و آنان را با خاك يكسان كرد (۱۴)

وَلَا يَخَافُ عُقْبَاهَا ﴿۱۵﴾

و از پيامد كار خويش بيمى به خود راه نداد (۱۵

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی 

بعد خوندن هر آیه و دعاش به آب یا نمک فوت کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.