2777
2789

سلام مامانا پسرمن دوسال و۷ ماهشه دوماهه پوشکشو بازکردم همچنان درتلاشم هرکاری بگین کردم ازتزئین دستشویی گرفته تاجایزه وبازی وقصه و تنبیه نسبت به بچه های اطرافم خیلی زیاد واقعا میفهمه وحرف میزنه فقط اینونمیدونم چرانمیگه حتی بعداینکه دستشویی میکنه ام نمیگه دیگه امروز واقعا تصمیم گرفتم دوباره پوشکش کنم کسی تجربه ای داره؟

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

من از دوسالگی گرفتم پسر منم دقیقا دو سال و هفت ماهشه انقدم خوب حرف میزنه و میفهمه ک خدا میدونه

تازگی دیگه مسلط شده قبلش اگر خودم بهش یاداوری نمیکردم ول میداد

باید پوشگو ازش بگیری خودت هی یاداوری کنی ببری

دختر من دوسال و نیمشه. منم تو وضعیت شمام. گلاب ب روتون همه جا انواع جیش ها رو کرده!

شورت آموزشی براش گرفتم. بنظرم این گزینه خوبیه. باید صبور باشیم.‌ چیزی ک من ندارم!!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرامو وقتی دوسال و نیم شدن اندازه ی دوسه ماه بدون پوشک و شلوار گذاشتم تو خونه بگردن😬

یبار ک جیش کردن رو پاشون ریخت چندششون شد و دیگه کلا نکردن

هم پسر اولم هم دوم

نه خونه رو هیچوقت کثیف کردن نه اذیتم کردن

کاری ام به حریم خصوصی و اندام خصوصی ندارم چون بعدش یادشوم دادم.

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

من همین حدودا از دخترم گرفتم دسشویی فرنگیش رو آوردم تو خونه دم دسشویی نیم ساعت یه با رقص و آهنگ و قر و فر میبردنضربشینه روش حالا یا داشت انجام میداد یهچا نه .کمکم دسشوییش رو بردم تو دسشویی کمکم دسشویی جمع کردم از مال ما استفاده کرد دو ماهه پوشک شبم گرفتم .تو این دو ماه سه بار شب خودشو خیس مرد

منم پسرمو دوسالگی از پوشک گرفتم ‌.براش دستشویی سیار کوچولو گرفته بودم و بهش گفتم هر وقت حیش داری ،برو اونجا جیش کن و همینکارم میکرد.درسته اولش خیلی سخت بود ولی باید صبور باشی.منمه مردمو زنده شدم تا بالاخره از پوشک گرفتنش.

پسر من دوسالشه شکمش ک میخواد کار کنه قبلش میاد میگه

وقتایی هم جیش میکنه میگه

ولی بنظرم زوده ۳، ۴ ماه دیگه کم کم شروع میکنم

دخترم دوسال و ۵ماهش بود گرفتم اصلا تو خونه جیش نکرد زودم یاد گرفت

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

من با جایزه وزود زود بردن به سرویس ازپوشک گرفتمش

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

مرسی ازهمتون که نظر دادین من خیلی موقع بدی باز کردم فکر میکردم تاعید که هنوز یه ماه مونده میگه ولی نگفت وعید مجبور شدم چندبار پوشکش کنم همین باعث شد دوهواشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙