بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قدیما که اینترنت ای دی اس ال نبود از اینا بود.از طریق خط تلفن خونه به شبکه نت وصل میشدیم.براش کارت اینترنت میخریدیم .ی یوزر و پسورد داشت که باید این تو واردش میکردیم
من ي بار رفتم با اين تو چت روم همونجا نيمه گمشدم پيداشد
😩 من فقط تونستم مخ یی رو بزنم 😐 اونم یه فارسی زبانی از پاکستان😋😂😂😂شانس من این بود
فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420
خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.