2777
2789
عنوان

چجوری موفق شدین خونه بخرید

1154 بازدید | 65 پست

۲۰ سال پیشو نگید که با ۳ میلیون خونه میدادن

تو این دو سه سال اخیر ک گرونی بیداد میکنه و خرج خودمون درنمیادو میگم

قبلا ارزون بود یکم پس انداز میکردی یکم قرض میکردی میتونستی

ولی الان ک خونه حداقل تو شهرستان دو میلیارده

پس انداز خودمون ۳۰۰ میلیون چجوری میشه خونه خرید

کی به ادم ۵۰۰ میلیون قرض میده؟

اصلا اونم فک کن یه بنده خدایی داشت

یه میلیاردم وام گرفتی .چجوری اون وامو با ماهی ۱۵ میلیون پر کنی؟

بعضیا میگن وام زیاد گرفتیم

خب درامدتونم بگید مثلا من ک با ماهی ۱۵ تومن باید یه زندگی بچرخونم چجوری وام بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم مستاجرم 

راهش اینه زمینی چیزی بفروشی ماشین بفروشی بزاری روش طلا بفروشی بزاری روش یکمم وام بگیری

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

واقعا الان نمیشه 🥲همون وام ماهی ۱۵ قصدش آدم باید چجوری پرداختش کنه

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰

موفق شدیم‌خونه ای که ساخته بودیم رو از دست بدیم فقط! الان هم خونه دار شدن دوبارمون مثل یک ارزوی محال هست واسمون.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
من جای شما بودم میرفتم یه شهرستان کوچیک که بتونم با پولم زمین بخرم ، بعد با وام مسکن میساختمش بعد سا ...

خونه ساختن همون چن سال قبل خوب اونم افتضاح شده روز ب روز مصالح گرون ددستمزد بنا وکارگر نگم 😫😫😫😫

ما فقط به لطف خدا   صابکار شوهرم  ۱ میلیارد از پول خونمونو داد   قراره کم کم از حقوقش برداره  یمقدارم  پدرم کمک کردن یکمم خودمون داشتیم

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت