2777
2789

عقدیم 

ده روزه قهر کرده نمیگه من زندم مردم پول میخوام نمیخوام 

از هر چی شماره غریب آشنا زنگ میزنم جواب نمیده 

پدرم زنگ میزنه پیام میده جواب نمیده

زنگ زدم به پدر مادر خودش میگن ما دخالت نمی‌کنیم

خب تکلیف من چی میشه چیکار باید بکنم

بخاطر چشم دل سیاهی خودش مجبورم کرد کارم ول کنم الانم ده روز ده روز قهر میکنه میره یه هزاری نمیده

امضات چی میگه 

مشکلتون سر چی بوده 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر عزیزی ک معروفه تو تلویزیون هم میاد پیج هم داره 

میگه با مردهایی ک ندام قهر میکنن رهاش کنید بزارین خودش خوب میشه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

فقط سیزده بدر گفت بریم خونه ما گفتم نمیامچون یه هفته قبلش خونشون بودم دست تنها بشور بپز بیارگفتم روز ...

محلش نده خودش درست میشه ببین اینایی ک قهر میکنن نباید هر سری پا پیش بذاری بذار اینقد قهر بمونه ببینه تو برات مهم نیست کوتاه میاد درست میشه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد