2777
2789

ببینید برا دو فصل شیمی دهم شده ۵۲

درحالی ک من خوب خونده بودم این دو فصلو

۳۵تا تست تو ۳۵ دقیقه

وقت کم میارم😑 و از طرفی حلیاتو اصن وقت نمیکنم حتی نگاه کنم

درحالی فیزیک دو فصل دهم شده ۸۴ بدون غلط

دستم تو حلیات فرزه ولی برا شیمی هنگ میکنم😩

شما روشی دارین؟ ک بتونم درصد شیمی رو ببرم بالا

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون بزنی بهتر می‌شه

اخه وقت کمه ۲۰روز مونده . هدفمم همینه ولی فک نکنم بهتر از اینشه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

باید جامع بزنی اگه کنکوری هستی دیگه اینجوری فصلی زدن دردی دوا نمیکنهباید ببینی توی جامع درصدهات چطور ...

فعلا اول تکی میزنم وقتی کل دهم زدم جامع دهم میزنم یازده ک تموم شد همینجور تا تیک تیک پازلو کامل کنم

مال کدوم آزمونه ؟ درصدهاي دیگه ات هم بگو

ماز

کلا همیشه فیزیک ریاضی ۶۰تا ۷۰ اکثرا

شیمی زیستم ۵۰تا ۶۰

فعلا اول تکی میزنم وقتی کل دهم زدم جامع دهم میزنم یازده ک تموم شد همینجور تا تیک تیک پازلو کامل کنم

خب اونقدر تایم نداری که برای این حرکت...

کنکورها رو زدی؟

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش