دوستم چندوقت پیش عقد کرد تمام رسومو براش بجا آوردن.دم به دقم آتلیست و عکس پروفایل عوض میکنه.ولی من ۳و خورده ای سال از ازدواجم میگذره.عکساشو که دیدم یهو یادم افتاد که حتی یه دونه عکس از دوران عقدم ندارم.کلی غصه اومد سراغم.بهترین جشن عقد بهترین یلدایی بهترین جهاز که دوماد گرفته بعد عیدم مسلما بهترین عروسی.ولی من چی.با اینکه شرایط خانوادگیم هزار برابر بهتر از اونه.تو محضر یه عقد ساده.عروسیم که یه مهمونی خودمونی بود.وسایل جهازم پدرشوهرم که البته عاشقشم😍😍۳و۲۰۰ داد که باهاش یخچالو گاز و تی وی خریدیم.حتی لباسشوییم نگرفتن.آرزو و حسرت یه عروسی به دلم موند.بهترین شب زندکیه یه دختره.دلم خعیلی گرفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا قبول کردی همچین شرایطی رو تو ک میدونستی بعدها میشینی غصه میخورب؟ بعضیا اصلا واسشون مهم ن ...
آخه داییم فوت شد.خاله هام خعیلی نامردی کردن حتی یه تعارفم نکردن.بی سروصدا.ما رسممونه صاب عزا میاد قبل عروسی میگه که فلان کاراروکنین و روز عروسیم به یکی میگن ضبطو روشن کنین.ولی اینا عین برج زهرمار اومدن.حتی تبریکم نگفتن