2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا اختلال های روانی هستن  که وقتی بری زیر سقف تاره  اون روی اصلی خودشون رو نشون میدن....

کلا وقتی با طرف میری زیر سقف یه اخلاق هایی رو میشه که حتی تو دوران عقد هم  دیده نمیشه 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

خبر دادن اکیه، ولی اینکه بدون من نرو خیر

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

به نظرم نمیشه گفت شکاک 

شاید لحن بیانشون درست نبوده

من به عنوان کسی که میخواد وارد زندگی مشترک بشه با خواستگارم مطرح می کنم که دلم میخواد در زندگی مشترک همدیگه رو آگاه کنیم که کجا میریم و کی میایم و به نظرم احترامه 

فکر کن آقا با رفیقاش بره مسافرت و به خانوم نگه!!!خب بده دیگه 

و چون رو این مسئله حساسم حتما بیان میکنم که دلم میخواد آگاه باشیم نسبت به هم و مکان هایی که حضور پیدا میکنیم

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم