2777
2789

بعد این همه تاپیک هایی که خانم ها از ارتباط هاشون با شوهراشون  نوشته بودند  داخل نی نی سایت خوندم  یاد گرفتم

برام تجربه شد

فهمیدم که تو زندگی زناشویی با یک مرد هیچ چیزی غیر ممکن نیست

خانم ها نباید خودشون فدای یک مرد کنند

نباید فداکاری بیش از حد کنند

تا می تونید خودتون دوست داشته باشید

ب خودتون اهمیت بدید

به شوهرتون محبت بی اندازه نداشته باشید

دلتون براشون نسوزه

مرد جماعت واقعا لایق دلسوزی و محبت زیاد نیست

همیشه اولویت خودتون باشید 

روزی نشه ب خودتون بیایید افسوس بخورید

که ای کاش اینجوری نمیکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر کسی انتخاب اشتباه کرده 

مسئول خودشه 

من موافق نیستم با این حرفا 

برای زندگیم هم نظر احدی برام مهم نیست 

خودم میدونم کی چیکار بکنم 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بخوای به حرفهای خانمهای اینجا که معلوم نیست چند ساله هستند سابقه زندگی مشترک دارن و برای همه یک نسخه می‌پیچند بدون در نظر گرفتن شرایط گوش بدی زندگیت به بن بست میخوره ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ولی مردها اندازه زنها فداکار نیستند

باید به هر کسی اندازه لیاقتش بها بدین 

نه تنها همسر 

نمیشه گفت همه مردا بد همه خانما خوب 

همه خانما بد همه آقایون خوب 

هر کسی عیب داره همه 

حتی من 

کم همسرم تحمل نکردن منو مشکلاتمو و.... 

رابطه دو طرفه اس در کل 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اره میدونمشما هم حق داریولی مردها تا ابد یکجور نمی مانند

فکر کن یه آقا تاپیک بزنه بگه به خانم بها ندید ملاک اول تو زندگی خودتون باشید و...حست چیه .این بیشتر خودخواهی

بهتر به بقیه بگیم انتخاب درست داشته باشن عاقلانه تصمیم بگیرن برای انتخاب همسر نه از روی احساس وفرار از خانواده و....